Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Козирог – гигантската сила за сбъдване на желания

Предстои последното за годината новолуние в знак Козирог, съпроводено със слънчево затъмнение, което ще се случи на 26-и декември, около 7:15 часа, на 4 градуса в знака.

Затъмнението, още наречено пръстеновидно, се наблюдава, когато Луната е далеч от Земята. При този вид затъмнения ъгловият диаметър на Луната е по-малък от ъгловия диаметър на Слънцето и то се вижда като пръстен около Луната. Красиво!

Изпращаме годината с фаза на луната новолуние, което само по себе си е шанс и възможност да си пожелаем сбъдване на мечти, реализиране на цели и планове. Сякаш коледно ни се дава възможност заедно с равносметките за изминаващата година да поставим новите си цели с цялата подкрепа на Веселената.

Това новолуние се случва в прегръдките на най-голямата планета в слънчевата система Юпитер. Уникално разположение на двете небесни тела и още по-уникална е силата на това новолуние да сбъдва мечти с лекота, късмет и вълшебство. Положителният аспект с Уран допълнително ни носи прозрения, вяра и желание за промяна и растеж.

Тук, на Земята, за нас се отварят нови възможности и трансформираща сила, желанията ни свързани със сферите, управлявани от знак Козирог, да се сбъднат. Козирог е кардинален знак, свързан с успехите ни в обществото и нашия кариерен връх. Чрез това новолуние имаме възможност да поискаме от Вселената сбъдване на мечтите ни, свързани с професионално развитие, реализация и начин на мислене по пътя към успеха. Желанията, до 10 броя, се записват с химикал на лист хартия, в тетрадка или тефтер, в първите 8 часа след настъпване на новолунието.

Ето някои примерни формулировки на желания според американската астроложка - Жан Спилър:

– Желая с лекота да се държа по начин, който ми създава по-добър обществен имидж.

– Желая с лекота да възпитам в себе си самодисциплина.

– Желая с лекота да се окажа изпълнен с енергията на амбицията.

– Желая с лекота да разпознавам и оползотворявам възможностите, които се появяват.

– Моля с лекота да привлека, разпозная и успешно стартирам правилната за мен кариера.

– Желая тотално да се освободя от всичкия страх, който съпътства успеха.

– Желая да ми се родят правилните идеи, които да ми донесат повишение в службата.

– Искам ясно да видя как да излекувам взаимоотношенията си с моя баща.

– Искам с лекота да гледам на живота по начин, който да ми донесе радост.

– Искам с лекота да се отстрани навика да се самоосъждам.

– Желая с лекота да се освободя от тенденциите да контролирам останалите.

В помощ на здравето ни това новолуние ще намери лечение на органите, управлявани от знак Козирог - кости, стави, артрит, ревматизъм, жлъчка и жлъчни камъни, кожа и зъби.

– Искам тотално излекуване в областта на…

– Искам с лекота да привлека, разпозная и да започна да работя с правилните лечители, които да възстановят перфектно здравето ми в областта на…

– Искам да привлека правилната информация, която да доведе до тоталното ми излекуване на...

Най-силно и ползотворно събитието ще бъде усетено от родените в първа декада знаци – Дева, Телец, Козирог, Скорпион и Риби. Същите нека бъдат смели и си пожелаят повече желания, свързани с темите на знак Козирог.

Родените в първа декада Овни, Везни и Раци могат да очакват събития, които да ги накарат да променят плановете си за кариерно развитие и личен живот. Случващото се е необходимо за личното ви израстване и бъдете сигурни, че след време ще го оценявате като нещо полезно и добро.

От новолунието започва първата фаза от месечния ритъм на Луната, свързана със стихията на земята, който продължава 7 дни след новолунието. При новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и мечти.

Успех на всички!

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук, както и да поръчате нейната астрологична прогнозна книга "Сигурна промяна - 2020".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X