Напишете дума/думи за търсене

Директният Уран - преследвайте мечти, но бъдете нащрек

Ден след магичното пълнолуние в знак Рак, съпроводено с лунно затъмнение, имаме удоволствието да поздравим с излизане от ретроградна фаза непредсказуемата и новаторска планета Уран. Тя стана ретроградна на 12-и август 2019 г., и днес, 11-и януари, е време да продължи своето пътуване в гостоприемния знак Телец.

Уран изобразява импулса, свободата, независимостта, новаторството, желанието да излезем извън рамката, да напуснем сигурността, да се хвърлим в новото без страх и съмнения, да рискуваме, да изненадваме, да откриваме, да бъдем различни, да търсим себе си, да се сбогуваме със статуквото и да се борим за вътрешното си усещане за щастие.
В ретроградната си фаза Уран носи повече търпение и забавя изброените стремежи. Спира импулса за развитие и промяна и някак послушно подрежда мислите ни, като ни кара да чакаме и приемаме случващото се. Уран има мисията да носи идеи и неговата ретроградна фаза ни даде прекрасна възможност да ги подредим без риск и бързане.

Време е да извадим на повърхността и да сложим пред себе си онези хрумвания, които отдавна сме отлагали да се превърнат в сбъднати мечти. В директна фаза енергията на Уран дава смелост и решителност. Кара ни да преследваме цели и мечти. В същото време искам да обърна внимание на експанзията, избухливостта и своенравното поведение на яркия младеж Уран. Той не обича да бъде послушен и винаги ще намери начин да ви изненада, с риск това да не ви хареса. Тези качества и поведение може да станат и наши. Бъдете внимателни и започвайте смело нови занимания и проекти без излишен риск. Бъдете подредени в делата си и използвайте импулса на Уран разумно и градивно. На емоционално ниво ще се усеща лекота в ежедневието, успокоение и канализиране на енергията.
Най-силно събитието ще бъде усетено от родените в първа декада Телци, Козирози, Деви, Риби и Раци. Те ще имат смелост да реализират плановете си. Време е за промяна! Родените в трета декада Овни, Водолеи и Лъвове ще имат раздвижване в делата, нови възможности и смели идеи.

Родените с асцендент Водолей ще се чувстват по-спокойни и уверени в пътя си.

Родените в първа декада Скорпиони, Водолеи и Лъвове е възможно да усещат неудовлетвореност и липса на възможности за промяна. Не приемайте затворената врата пред вас драматично. Потърсете други възможности и не се отказвайте да търсите своя начин да бъдете щастливи.

Желая успех, лекота и спокойствие на всички,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук, както и да поръчате нейната астрологична прогнозна книга "Сигурна промяна - 2020".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X