Напишете дума/думи за търсене

Марс в Козирог – време за действие и стратегии

В последните минути на 16-и февруари огнения младеж Марс ще премине в подредения и строг дом на знак Козирог и ще остане в него до 31-ви март.

Марс е планетата носител на енергия, идеи, действия и активност. В последния месец и половина той беше гост в знак Стрелец, където се радва на повече авантюристичен дух, желание за приключения и невинна безгрижност. Съвсем подходящо в началото на новата година той ни донесе лъч светлина, топлина и надежда, че предстои нещо по-хубаво и щастливо в живота ни. Експанзията на непокорното момче в знак Стрелец със сигурност не е останала незабелязана. Тя очаквано носи повече мечти, занимания с няколко неща едновременно, желание за изява и развитие, позитивизъм и страст.

Нека съдържанието на тази цветност, красота и хармония сложат рамка и придобият своя по-дълбок и сериозен смисъл. В знак Козирог Марс ще се наложи да порасне и осмисли настоящето и бъдещето си. Времето ще изиска от нас отговорно отношение, структура, стратегия и съобразяване с правила. Дойде времето, в което да бъдем повече отговорни пред поставените цели и задачи. Това разположение на Марс е изключително полезно за подреждане на делата и създаване на план за действие. Тези, на които им липсва концентрация и подреденост, ще могат по-бързо и ясно да подредят делата си по приоритет и значимост. Тези, които по-принцип са подредени и отговорни към задълженията си, съветвам в този период да обърнат внимание на заниманията си, като изключат от ежедневието си незначителни дела и задължения. Само от вас зависи дали ще имате време за значими неща или ще продължите да се занимавате със задължения, които може да делегирате на някой друг.

До 10-и март Меркурий е ретрограден и времето е подходящо за анализ на текущите задължения, а не за активни действия.
Най-силно и бързо енергията ще бъде усетена от родените в земни знаци – Козирог, Дева и Телец. Родените с асцендент Козирог ще усетят прилив на позитивна енергия и заряд. Родените под знак Скорпион и Риби ще имат подкрепа в делата.
Представителите на знак Овен, Везни и Рак трябва да действат внимателно и задължително да преценяват риска в личен и професионален план.

Успех на всички!
Бъдете здрави!

Венета

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X