Напишете дума/думи за търсене

Венера в Овен – внимавайте с новите отношения

На 7-и февруари планетата на любовта и хармонията Венера тихо и нежно ще се промъкне в дома на знак Овен в тъмните часове на нощта и ще остане в неговите покои до 5-и март.
Предстои за принцесата на зодиака Венера един по-горещ, вълнуващ и динамичен (почти) месец. Подозирам, че вече насладила се на топлите чувства, комфорт, спокойствие и скука в знак Риби, сега тя търси приключения и сцена.

Сега Венера в знак Овен ще трябва да бъде по-активна, дейна, говореща, показваща и доказваща. Венера отговаря за любовта, бизнес и личните ни отношения, изкуството, разбирателството и хармонията между хората. Тук на нея ще и се наложи да бъде „мъжко момиче“, което има цели и иска да ги постигне на всяка цена. Венера ни кара да бъдем дипломатични, а енергията в знак Овен ни дава мотивация, заряд и желание за победа. Пресявайки възможностите в живота си, оставете настрани тези, които нямат потенциала да бъдат развити и реализирани.

Посрещайте всеки нов ден с пламъка на знак Овен и с любов преминавайте през него с възможностите на Венера и нейната топлина.
Напрегнатият аспект със Сатурн, Юпитер и Плутон ще ни накара да задвижим и реализираме планове и мечти. Бъдете внимателни и предпазливи в създаването на нови партньорски отношения в личен и професионален план в периода 15-и февруари - 12-и март, тогава ретроградният Меркурий ще носи объркани планове и очаквания.
Лекота и лично удовлетворение ще имат най-много представителите на огнените знаци - Овен, Лъв, Стрелец, Близнаци и Водолей.

Бъдете здрави, обичани и много щастливи!
С уважение,
Венета


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X