Напишете дума/думи за търсене

Слънце във Водолей – прекрасен период за новости

На 20-и януари Слънцето навлиза в знак Водолей и ще остане в неговия фантастичен дом до 19-и февруари.
Древните египтяни наричали Слънцето „бог Ра”. Той произлязъл от хаоса и бил властелин на цялата вселена.
Гърците почитали бога на Слънцето Хелиос. Далеч на Изток се намирал златният дворец на Хелиос. Сутрин вратите на двореца се отваряли и Хелиос излизал през тях със златната си колесница, теглена от четири бели коня. Лъчите на Хелиос се сипели върху земята и давали светлина, топлина и живот.

Водолей управлява единадесети дом от астрологичното колело и времето от човешкия живот, в което всеки индивид намира своята среда и кръг от приятели. Тук Слънцето е по-различно, необикновено и по един друг начин даващо топлина за живот. Харесвам енергията на знак Водолей, защото винаги съм намирала в нея нюанса на новото, креативното, различното и необикновеното. Знакът принадлежи към групата въздушни знаци, които носят кислород, въздух и свежест. Често когато мисля за тази зодия си представям голям, бял, красив и просторен самолет, който бързо може да ни пренесе на фантастични места, може да ни осигури прекрасна гледка към земята, може да ни накара да мислим за промяна, за един нов свят, обграден от много мечти и желания. Тук Слънцето няма граници и лъчите му могат да достигнат до най-сенчестите места в съзнанието ни. Тази енергия ни кара да виждаме голямата картина, да бъдем позитивни и истински щастливи.

Хората с енергията на знак Водолей са по свой начин необикновени. Те не обичат да живеят в рамка, да спазват работно време, правила и принципи. На тях не принадлежат детайлите, защото те виждат голямата картина. В повечето случаи хората с енергията на знак Водолей имат таланти и дарби, които внасят цвят в еднообразието на живота. Тяхната природа не разбира брака, не усеща смисъла на това да бъдем постоянно здраво стъпили на земята и не одобрява мисълта, че свободата ни трябва да бъде отнета в името на нещо или на някого.

Чаровно е тяхното закъсняване за срещи, постоянно бързане и прелитането между куп задачи с толкова лекота и сладост.
Транзитното Слънце през знак Водолей ще се усети плавно, градивно и обновяващо за всички.

Най-привилегировани от новата подредба на планетите ще бъдат представителите на зодиите Везни, Водолей, Стрелец, Овен и Близнаци. Прекрасен период за нов старт в личен и професионален план. Хората с асцендент Водолей също ще се радват на прилив на енергия, успех и щастие.

Внимателни и повече отдадени на почивка, съветвам да бъдат представителите на знак Лъв, Скорпион и Телец.

Бъдете здрави, щастливи и обичани!
С много любов!

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X