Напишете дума/думи за търсене

Луна в Риби - слушайте интуицията си

Скъпи приятели,
В първите часове на 27-и януари Луната ще навлезе в знак Риби и ще остане в неговите покои до 13:50 часа на 29-и януари (сряда).
Водите на знак Риби са топли и бистри, Луната тук ще се потопи в енергията на силните усещания и интуицията. Тази позиция ще ни накара да се обърнем към себе си и да бъдем по-емпатични към околните. Времето е подходящо да се вслушаме във вътрешния си глас, да наблюдаваме, да чувстваме и да обърнем внимание на вътрешния си мир. В работен план заложете на търпение, разбиране, споделяне и прощаване. Бъдете отговорни към задачите си но не пренебрегвайте добрата работна атмосфера, помощта към колегите и търсенето на съвети.

Забързани в преследване на целите си, притиснати от разумните решения, понякога забравяме за онази частица от нас, която има нужда да бъде чута и разбрана. Пътуването на Луната през знак Риби ще ни предложи повече духовност и излизане от материалния свят. По пътя си тя ще срещне планетите Нептун и Венера, които ще засилят нуждата ни от връщане към себе си. Оставете чувствата да ви водят и дайте възможност на интуицията си да ви дава съвет.
Лекота и успех ще имат представителите на водните знаци – Риби, Рак и Скорпион.
Козирозите и Телците ще се чувстват разбрани и подкрепени в личен и професионален план.

Представителите на зодии Дева, Стрелец и Близнаци съветвам да бъдат по-търпеливи и внимателни с околните. Същите е най-подходящо да направят план и анализ на делата си.
За Овните са подходящи дни за анализ, равносметка и създаване на план за действие.
Лъвовете, Везните и Водолеите е подходящо да потърсят повече лично удовлетворение в занимания с творчество, изкуство и спорт. Намерете малко време за себе си в търсене на спокойствие, любов и хармония.

В този период не се препоръчва лечение на проблеми в областта на стъпалата и лимфната система. Ефективно ще е лечението на органи в коремната област и тънките черва.

В този период не се препоръчва подстригване. Масажите и спа процедурите са препоръчителни. Времето е благоприятно за медитация, йога и духовни практики.

На 29-и януари в интервала 3:08 ч.-13:50 ч. настъпва ЛУНА БЕЗ КУРС.

Определението „Луна без курс“ идва от нейното положение, в което тя няма взаимодействие с други планети. Луната е най-бързо движещото се небесно тяло и нейното влияние има важно значение върху хората.
Този интервал от време не е благоприятен за действия, взимане на решения и стартиране на цели и проекти!

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X