Напишете дума/думи за търсене

Новолуние във Водолей – сбъдване на фантазиите

Предстои първото за годината новолуние в знак Водолей, което ще се случи на 24-и януари (петък), в 23:42 часа, на 4 градуса в знака.
Новолунието е фаза, при която Луната застава редом до Слънцето. Единни, подкрепящи се и по-силни от всякога, двете небесни тела в пълно разбирателство очакват нашите най-силни желания и мечти да бъдат споделени с тях.

Тук, на Земята, за нас се отварят нови възможности и трансформираща сила, която кара желанията ни, свързани със сферите, управлявани от знак Водолей, да се сбъднат. Това са темите, свързани с приятелите, иновациите, свободата, изявата, човечността и разбирането на другите. С енергията на знак Водолей мислим за бъдещето, за създаването на нови технологии, за личната ни свобода и свободния избор.

Намирам това новолуние за изключително положително, внасящо нова и позитивна енергия в живота ни. Позволете си сега повече ярки мечти и смели планове. Не поставяйте рамка на желанията си, пожелайте си онези желания, които до момента сте смятали за фантастични. Знак Водолей не обича граници и точно сега всичко е възможно. Напрегнатият аспект на новолунието с Уран ще предизвика съмнения и недоверие в собствените ви сили. Всъщност този аспект изисква кураж, вяра и силно желание. Бъдете уверени в себе си, направете каквото трябва и бъдете сигурни в успеха си.
Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на новолунието. Изберете обръщението, което най-много усещате като свое. Например: Желая, Пожелавам си, Моля, Искам да сбъдна. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и с любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот.

Ето някои примерни формулировки на желания според американската астроложка Жан Спилър:

– Искам с лекота да видя нов и успешен начин за разрешаване на проблема с…
– Искам тотално да изчезнат всички страхове, свързани с това да съм различен(а) и уникален(а).
– Искам с лекота да се изпълня с кураж, за да променя живота си по революционен начин.
– Искам смело и успешно да следвам мечтата си да…
– Искам ясно да видя дългосрочните цели, които ще придадат смисъл на моя живот.
– Искам с лекота да подкрепям решения, които са от полза на всички, включително и моя полза.
– Искам да осъзная в мащаб какво се случва в областта на…
– Искам да приветствам неочакваните събития, като възможности за растеж.
– Искам ново разкритие да ми покаже правилния път към…
– Искам да бъда по-обективен/а по отношение на…
– Искам с лекота да се науча да не приемам нещата лично и насериозно.
– Искам да възстановя подкрепата и приятелството с…
– Искам благородно да приемам помощ, любов и подкрепа от другите.
– Искам с лекота да се чувствам на мястото си в групови ситуации и да се отнасям към другите с любов и подкрепа.
– Искам с лекота да се освободя от самосаботиращите тенденции на затваряне в себе си.
– Искам тотално да се освободя от самоналожените страхове и блокажи за обвързване и интимност.
– Искам с лекота да се освободя от навика да наранявам другите.
– Искам с лекота да се освободя от закостенелия си инат.

В помощ на здравето ни това новолуние ще намери лечение на органите, управлявани от знак Водолей - глезени, подбедрици, спазми, разширени вени.

– Искам тотално излекуване в областта на…
– Искам с лекота да привлека, разпозная и да започна да работя с правилните лечители, които да възстановят перфектно здравето ми в областта на…
– Искам да привлека правилната информация, която да доведе до тоталното ми излекуване на…

От новолунието започва първата фаза от месечния ритъм на Луната, която продължава 7 дни след новолунието и е свързана със стихията на Земята. При новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.

Най-силно от него могат да бъдат облагодетелствани родените в първа декада въздушни знаци (Водолеи, Близнаци и Везни), както и родените в трета декада Козирози.
Успех на всички!

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X