Напишете дума/думи за търсене

Слънце в Риби – възможност за емоционално обновяване

Днес, 19-и февруари, Слънцето навлезе в знак Риби и ще остане там до 21-ви март.

Знак Риби управлява най-мистичното и загадъчно място в астрологичното колело – 12-и дом, който се свързва с нашите страхове, тайни, чувства, емоции, фобии, интуиция и духовност. Харесвам енергията на знак Риби, защото е фина, нежна и безусловна. Символ на науката Кабала е дървото на живота, което е жив модел на енергиите във Вселената. Короната на дървото или най-високата сфера в него се отрежда на планетата Нептун, която управлява знак Риби. Това е висшата енергия и безусловна любов, която човек трябва да постигне в живота си чрез осъзнаване, разбиране, приемане и смирение.
Хората, родени под знак Риби, са чувствителни, интуитивни и харизматични. Те са хората, на които може да се доверите и потърсите съвет. Няма да има нужда от много обяснения, защото те умеят бързо да разбират, усещат и чувстват това, което носите в сърцето си. Ще получите съвет, който ще съчетава в себе си практичност, искреност, съчувствие и интуиция, която ще ви помогне да видите ситуацията от друг ъгъл.

В следващия месец Слънцето в знак Риби ще срещне по пътя си планетата на комуникациите Меркурий и собствената си планета Нептун. Това ще ни донесе желание за духовно израстване и емоционално обновяване.
Желая на рождениците една здрава, щастлива и вдъхновяваща нова соларна година.

Бъдете всички здрави, спокойни, успешни и обичани!

Венета

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X