Напишете дума/думи за търсене

Пълнолунието в Дева дава тласък на промяна и решения

На 9-и март (понеделник), в 19:47 часа ще настъпи третото за годината пълнолуние, на 19 градуса в земния знак Дева.

Пълнолунието е лунна фаза, в която Земята се намира между Слънцето и Луната, или двете небесни тела се намират едно срещу друго. Това е етапът, когато ние, хората, трябва да осмислим ценностите, които отговарят на оста, която засяга пълнолунието. Оста Дева-Риби е подвижна и говори от една страна за практичните неща от нашето ежедневие, отговорността ни към работата, здравето и нагласата ни да бъдем полезни на обществото. От друга страна, знак Риби ни извежда извън границите на средата около нас и задълженията. С енергията на знак Риби се учим да излизаме от материята и границите на понятното.
Този път диалогът между двете небесни тела няма да е лесен, но в последствие ще ни донесе силна интуиция, желание за промяна и правилно взети решения.

В отбора на Слънцето ще бъде планетата Нептун, която ще засили желанието ни за духовно израстване, а Луната ще бъде подкрепена от положителни аспекти от Марс, Плутон, Сатурн и Юпитер. Всички тези планети ще накарат Луната в Дева да бъде по-уверена от всякога, като ни накара да бъдем по-организирани, практични и търсещи смисъл на задълженията си, отговорностите си и грижите.

Слънцето в Риби ни учи да усещаме и да се спасяваме с повече духовна нагласа, милосърдие и приемане на ситуациите, които ни заобикалят. Луната в Дева ни дава възможност да оценим с малко повече егоизъм, това което правим. Дали то не е донякъде излишно за нас и дали няма да е по-добре да се освободим от излишните ангажименти, които е много възможно сами да сме поели без особена необходимост. Помислете за рутината, в която всеки един от нас е потънал. Замислете се, че така нареченото ежедневие ни предоставя много повече възможности, отколкото ние си позволяваме да използваме. Дали потънали в работа и ежедневни грижи, не е по-добре да помислим за душата си. Тя оцелява, но това съвсем не е достатъчно да се чувстваме добре и да бъдем удовлетворени от живота си. Нека тези дни помислим за нашия вътрешен свят с всичките му истински желания за мир, спокойствие и топлина. Това пълнолуние е подходящо да помислим върху начина си на хранене, диета и хигиенни навици. Анализирайте тези сфери и променете отношението си към тях, ако има нужда.

Ден преди Пълнолунието и два дни след него е подходящ период за размисъл и освобождаване от ненужни притеснения, излишни емоционални товари и напразно безпокойство. Освободете се от това, което ви тежи!

Времето на пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма. Благоприятни са аеробните спортове и тези на открито.
Операции не се препоръчват! Усвояването на лекарства е много по-ефективно!
Успех на всички!

С много любов,
Венета

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X