Напишете дума/думи за търсене

Венера в Телец – смяна на рутината

От 5-и март Венера - планетата на любовта и хармонията, с удоволствие и радост ще гостува в знак Телец и ще остане в неговите покои до 3-ти април.

Уютно, топло, красиво, нежно с дъх на топъл чай с мед, на дълго кафе, поръсено с канела, на галеща топлина от камина, с аромат на лимонови корички и мандарини, с пукащи съчки в огъня, с лека музика, носеща хармония и спокойствие, с високи тавани и големи прозорци, отварящи великолепна гледка и простор. Това е домът на знак Телец с целия си разкош и очарование. Тук Венера е у дома си и ще има абсолютната възможност да бъде себе си.

Венера се характеризира с любовта, привличането, красотата, изкуството, радостта и хармонията. Тя управлява два знака - Везни и Телец, което ѝ позволява да се чувства прекрасно два пъти в годината. В собствения си дом тя дава своите качества съвсем естествено. Тук тя се чувства изключително комфортно. Влизайки тук, Венера ще донесе повече лекота, спокойствие и хармония. Това е месецът, в който ще се засили чувството ни за материална стойност, влечението към лукса, културните мероприятия и собственото разкрасяване и обновяване. От друга страна, планетата влияе върху бизнес отношенията и дипломацията. Ще се усеща лекота в постигането на резултати чрез срещи и уреждане на бизнес и лични отношения. За това ще помогнат положителните аспекти на Венера с Юпитер, Плутон, Сатурн и Марс. Всички те ще ѝ помогнат да бъде мъдра, приспособяваща се към обстоятелствата с подкрепа на късмета.

Не мога да пропусна вълнуващата срещата на Венера на четири очи с бунтарската планета Уран, в първите дни на гостуването си. Очаквайте от тази среща нови емоции, идеи, планове и желание за новости. Нека този съвпад на планетите ни донесе импулса, който да ни накара да напуснем статуквото, зоната на комфорт и рутината. Напомням, че до 10-и март Меркурий е ретрограден и всички нови идеи и планове е удачно да се реализират след този период.

Положително усещането ще се отрази на всички земни знаци – Телец, Дева, Козирог, и на водните – Риби и Рак.
Внимателни в действията си и мъдри в решенията си трябва да бъдат родените под знак Скорпион, Лъв и Водолей.
Забърквам ви рецепта за разкошен период, изпълнен с много положителни емоции, любов и хармония. Нека в състава ѝ има лъжичка надежда, вяра, късмет, щастие и топлина, щипка разбиране, увереност и много сбъдване.


Да ви е сладко!
Венета

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X