Напишете дума/думи за търсене

Меркурий в Риби – ключ за затворени врати

На 3-ти февруари планетата на комуникациите Меркурий навлезе в знак Риби и поради ретроградна фаза от 17.02 до 10.03 ще остане в дома на знак Риби до 11-и април.

Предстои история, трудна за разказване и лесна за усещане. Комуникацията ще има силна подкрепа от чувства, емоции и интуиция. Меркурий ни помага да общуваме, да споделяме и да приемаме информация съвсем практично и основно базирано на факти. Времето до неговото излизане от знака ще ни донесе като пролетен полъх повече усещания, топлина и комфорт. Свикнали да събираме факти и да търсим истината, сега тя ще идва при нас без условия, форма и цвят. Ще се промъква в съзнанието ни чиста, ясна и истинска. Вълнуващо е и няма смисъл и нужда да се противопоставяме на чистата енергия, която сме свикнали да структурираме.

Не мисля, че е случаен изборът на Меркурий да остане ретрограден точно в знак Риби. Тук той ще има време за възстановяване и почивка в един по-духовен и красив свят. Това ще донесе на хората желание за духовно извисяване и поглед на живота от гледната точка на онази сила, която движи света извън нас и нашите усилия. Съчетанието между Меркурий и Нептун или знак Риби ражда голямата илюзия, подплатена с безброй мечти, розови планове и усещания, които имат вероятността да стигнат далеч от реалността. Ще бъде добре да успеем в този период да вземем от гостуването на Меркурий в знак Риби интуицията и да я използваме в реализиране на реални планове и цели. Меркурий тук ще отвори много затворени врати, за които до момента не сме разполагали с ключ. Ще стигнем до отговорите си, без да полагаме усилия за това.

Трябва да осъзнаем ресурсите, които ни носи тази комбинация. Нека сега повече от всякога се вслушаме в тишината, която сега ще ни говори. Не си позволявайте и не се изкушавайте да останете в света на мечтите и илюзиите, които в края на периода ще изчезнат от хоризонта ни. Наученото, усетеното и видяното сега запазете за себе си и използвайте градивно и пълноценно в бъдеще.
Бъдете здрави и благословени!

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X