Напишете дума/думи за търсене

Луна в Овен – не правете резки движения

Скъпи приятели,
днес, 29-и януари, в 13:50 часа Луната ще навлезе в знак Овен и ще остане там до 2:27 часа на 1-ви февруари (събота).

Имаме на разположение една амбициозна, силна и огнена позиция на Луната, която тези дни ще има своите изисквания и особености. Времето е подходящо за активни дейности, спорт, занимания на открито, представяне и изразяване на позиции, но всички действия трябва да се предприемат обмислено и разумно.

Тук енергията на Луната ще ни накара да мислим повече за себе си на едно по-открито и активно ниво. Имахме възможност през последните два дни да се върнем към душата си и да потърсим истинското си щастие чрез мисли и разсъждения. Сега е моментът, в който трябва да изложим мислите си, да направим необходимите си срещи и да направим първата си крачка към целта. Енергията на знак Овен ще ни помогне да бъдем по-смели, решителни и категорични в действията си.
Напрегнатият аспект на Луната със Сатурн, Плутон и Марс ще изискат от нас преди всичко добро обмисляне на решенията, структуриране на плановете и в никакъв случай прибързаност и крайни действия.

Обръщам внимание, че на 31-ви януари от 17:09 до 2:28 часа ще има „ЛУНА БЕЗ КУРС“. В този интервал от време не е подходящо взимане на решения, започване на нови дейности, покупки и пътувания. Бъдете търпеливи в срещите си и не очаквайте бързи резултати. Приемайте със смирение и приемане появилите се трудности и предизвикателства. Бъдете внимателни в делата си и проверявайте по няколко пъти документите, с които работите.

Времето е подходящо за лечение на бъбреци, кръст и кожа. В тези дни съветвам да не се започва оперативно лечение в областта на главата, мозъка, черепа, лицевите кости и зъби.
Най-щастливи от позицията на луната ще бъдат представителите на зодия Овен, Стрелец и Лъв.
Подкрепени ще се чувстват родените под знаци Водолей и Близнаци.
Предпазливи и предпочитащи рутинни дейности трябва да бъдат представителите на зодии Везни, Козирог и Рак.
Телците, Рибите, Скорпионите и Девите ще се радват на творчески потенциал и динамика.

Желая ви успешни и хармонични дни!

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X