Напишете дума/думи за търсене

Венера в Близнаци – отваря врати и сърца

От 3-и април планетата на любовта и хармонията Венера с приповдигнато настроение навлиза в знак Близнаци и поради ретроградното си движение в периода от 15-и май до 25-и юни ще остане в неговите лабиринти до 7-и август.

Стандартно, принцесата на зодиака Венера пребивава в знак не повече от месец. Тя е лична планета, която управлява два знака - Везни и Телец. Нейната природа изобразява женската енергия, красотата, хармонията, привличането, любовта, партньорството, насладата, парите и бизнес отношенията. Сигурно забелязвате тази нежна планета колко градивно се вплита в голяма част от живота ни и носи онова усещане за топлина и значимост. В женската карта тя показва каква енергия носи жената, а в мъжката от какви жени е привлечен мъжът.

В последния месец Венера беше у дома си в знак Телец. По принцип нейното пребиваване в собствения и знак се тълкува като носещи на хората хармония, лукс и развитие на бизнес и личните отношения. Тази година поради положителните си аспекти с Плутон, Юпитер, Сатурн и съвпада с Уран тя ни пречупи през тенденцията на Венера в Телец, за да търси зоната на комфорт, да се привързва към вещи и отношения и да приема пагубно това, което губим. Знак Телец се свързва с това, което притежаваме. По тази причина е възможно да сме усетили това, което ни се случва, като твърде сериозно за бъдещото ни.

В следващите четири месеца Венера с лека душа и свободен дух ще се разхожда в знак Близнаци. Тъй като Венера е важна в емоционален и материален план, ще разгледам и двете тенденции чрез нашето ежедневие, бит и усещане за стабилност.

В материален план Венера управлява парите, вещите, стандарта на живот, дипломацията и бизнес отношенията. Положението и в знак Близнаци е белязано с любопитство, търсене на информация, общуване и търсене на нови пътища за развитие. Използвайте времето до 14-и май и след 26-и юни, за да осъществите необходимите срещи и разговори с партньори и колеги. Ако Венера представлява бизнеса, то знак Близнаци описва всички начини на свързване и общуване между хората. Бъдете открити и споделяйте идеите си. Потърсете стари познати, с които може да направите нещо заедно. Търсете информация, четете, слушайте, доверявайте се и споделяйте проблеми. Времето ще предлага възможности на тези, които ги търсят.

В емоционален план Венера ще се забавлява истински в знак Близнаци. Ако в знак Телец тя се вълнува от сериозните чувства и личните завоевания, тук, в новия си дом, ще бъде удовлетворена от разнообразие, леки отношения и повече намигвания. Ще ни бъде приятно да общуваме на всякакви теми и ще се радваме на споделеното време заедно. Палавото настроение на Венера и влечението й към флирта ще донесе повече кислород на връзките ни и отношенията в бизнес и личен план. Използвайте тази енергия да постигате повече като на шега това, което сте смятали за немислимо и недостъпно. Сега повече врати ще бъдат отворени и повече сърца ще очакват вашето „Добро утро“ и „Лека нощ“. Подайте си ръка и изберете свързването, макар и онлайн, пред това да бъдете сами. И не забравяйте, че всички ние сме свързани, а любовта и добрината са заразни.

Амбициозният аспект между Венера и Нептун ще ни даде възможност да се вслушаме в интуицията си и да бъдем мъдри в избора на неговите съвети.

Най-привилегировани от гостуването на Венера в Близнаци ще бъдат въздушните знаци -Водолей, Близнаци и Везни. Те могат да очакват повече информация и развитие на делата.
Написаното не касае периода на ретроградна Венера. За нея ще има отделна статия.

Желая ви виртуозен период, носещ много лични и професионални успехи!

Венета

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X