Напишете дума/думи за търсене

Какво ново след ретроградния Меркурий

Със сигурност в много хора заглавието ще предизвика усмивка и значителна доза успокоение. Имате право на това.

Днес, 10-и март, планетата на комуникациите Меркурий излиза от първата си за годината ретроградна фаза в знак Риби и Водолей.
Това разположение на планетата донесе повече объркване и хаос в личните и професионалните ни отношения, приятелствата, чувства, емоции и усещане за сигурност и постоянство. Въпреки слабостите на това гостуване си мисля, че всеки един от нас има нужда понякога да спира и анализира ежедневието си, средата си, хората, с които общува, и делата си, които ежедневно обгражда с разум и практичност.

Ретроградният Меркурий в знак Риби донесе желание за духовно извисяване и поглед на живота от гледната точка на онази сила, която движи света извън нас и нашите усилия. Ще е добре, ако сте успели в този период да вземете от гостуването на Меркурий в знак Риби интуицията и да я използвате в реализиране на реални планове и цели.

От 4-ти март Меркурий е ретрограден в знак Водолей. Знакът на приятелствата, иновации и свободата даде възможност на любопитния младеж Меркурий да направи ревизия и преглед на приятелски отношения и бъдещи планове. Често фазата на ретрограден Меркурий във Водолей сякаш отделя ненужни приятелства и носи идеи за развитие на бизнес чрез реклама и нова стратегия за представяне.

До 11-и март Меркурий ще бъде стационарен. До тогава продължава да важи правилото „Не действай“. В тези дни е повишена опасността от пътно транспортни произшествия. Карайте внимателно! Подобно на последните градуси на всяка натална планета, в края на ретроградните планети енергията е най-силна. Тогава сякаш планетата спира, обръща се назад и си казва, че трябва като за последно да направи това, което е пропуснала. Аз лично си го представям като излизане от стаята, казване на важни думи и хлопване на вратата. Така силно, че всички да чуят и видят последствията.
След тази дата можете да започнете своя нормален ритъм на планове и цели. Имахте достатъчно време да чувствате и планувате, сега вече трябва да приложите наученото от периода.

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X