Напишете дума/думи за търсене

Слънце в Овен – за кого носи щастие

На 20-и март, Слънцето навлиза в знак Овен и ще остане в неговия дом до 20-и април.

Управляван от планетата Марс, знак Овен се отличава със смелост и предприемчивост. Марс е четвъртата планета от Слънчевата система. Тя носи името на римския бог на войната, чийто щит и копие образуват символа на планетата (>). В митологията на Гърция планетата се изобразява от Арес, бог на войната, син на Зевс и Хера. Изобразяващ и носещ енергията на планетата Марс, знак Овен се характеризира със старта, началото, първичната сила и енергия.

Харесвам енергията на знак Овен, защото тя е онази искра, заряд и пламък, които дават живот, смисъл, развитие и движения в живота ни. Корените на желанието ни да вървим напред, да покоряваме и да успяваме се намират точно тук в най-чистата си и първична форма, без друг мотив освен утвърждаване на Аз-а.

Овенът е роден водач със силно его и независима природа. Уверен в себе си, енергичен и открит той обича да щурмува живота и да се бори винаги за успех. Ако няма дипломатични качества, Овенът е индивидуалист, не понася слабостта и трудно признава силата на някой друг. Като кардинален знак е изключително смел и предприемчив. Има заложени лидерски качества и спокойно може да развие собствен бизнес или да се бори за висши ръководни длъжности, където работи. Склонен е да иска всичко веднага и на момента. Хубаво е да приеме, че невинаги всичко зависи от него и да успява да приема философски грешките си.

Спортът се препоръчва за всички представители на знака.
Най-привилегировани от новата подредба на планетите ще бъдат представителите на зодиите Овен, Лъв и Стрелец. Хората с асцендент Овен също ще се радват на прилив на енергия, успех и щастие.
Внимателни и повече отдадени на почивка, съветвам да бъдат представителите на знак Везни, Рак и Козирог.

Нека си пожелаем Слънцето в този кардинален и огнен да ни донесе добри новини, бодрост, здраве, позитивни мисли и нов старт в един здрав и изпълнен с хармония свят.

С много любов,
Венета

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X