Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Овен – пожелайте си чудо

Предстои третото за годината новолуние в знак Овен, което ще се случи на 24-ти март (вторник), в 11:28 часа, на 4 градуса в знака.
Новолунието е фаза, при която Луната застава редом до Слънцето. Единни, подкрепящи се и по-силни от всякога, двете небесни тела в пълно разбирателство очакват нашите най-силни желания и мечти да бъдат споделени с тях.

Тук, на Земята, за нас се отварят нови възможности и трансформираща сила, която кара желанията ни, свързани със сферите, управлявани от знак Овен да се сбъднат. Знак Овен говори за началото, енергията, желанието, увереността, смелостта, амбицията, страстта, самостоятелността, стабилността, заряда и борбата за живот. Сигурно забелязвате, че всички изброени теми донякъде егоистично описват необходимите ни качества за развитие и оцеляване. Така е! Сега ще имаме възможността да сложим себе си пред всичко. Обикновено, препускайки през живота си, се стараем да бъдем полезни на хората около нас и все по-често забравяме за личните си интереси, удоволствия, влечения и мечти.

Това новолуние ще ни даде възможност да се обърнем към себе си, като си припомним кои сме, какво наистина искаме и към какво се стремим. От друга страна, ще ни даде възможност да поискаме потискане на качества като егоизъм, агресия, нетърпение и незачитане на чуждите интереси.Желанията до 10 броя се записват с химикал на лист хартия, в тетрадка или тефтер, в първите 8 часа след настъпване на новолунието. Изберете обръщението, което най-много усещате като свое. Например Желая, Пожелавам си, Моля, Искам да сбъдна. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Ето някои примерни формулировки на желания според американската астроложка Жан Спилър:

- Искам с лекота да предизвиквам действия по отношение на…
- Искам много енергия и жизненост.
- Искам успешно ново начало в…
- Искам с лекота да се освободя от всички страхове да бъда пръв.
- Искам с лекота да се освободя от навика си да се самоизоставям.
- Искам с лекота да се обгръщам със самовнимание и да се обичам.
- Искам с лекота да се съобразявам със себе си във всяка ситуация.
- Искам с лекота да приема лидерството в моя собствен живот.
- Искам да изпитам независимост в отношенията си с…
- Искам с лекота да вземам решения, които са в моя най-добър интерес.
- Искам с лекота да поемам тези рискове, които водят до лично израстване и позитивно обновление.
- Искам смелостта да бъда себе си.
- Искам да бъда изпълнена със сила и стабилност по отношение на…
- Искам напълно да се освободя от егоизма си.
- Искам напълно да се освободя от неконструктивната агресия и яд.
- Искам да се освободя напълно от нетърпението си.

Овен управлява здравето в областите на лицето, главата и зъбите.
- Искам пълно излекуване в областите, управлявани от Овен…
- Искам с лекота да разпозная и да започна да работя с правилните лечители по отношение на… и да възстановя здравето си до съвършенство.

Във връзка с енергията на новолунието трябва да знаем, че ден преди него и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.

Енергията на новолунието ще бъде усетена най-много от родените в първа декада – Овни, Лъвове и Стрелци и трета декада Риби, Раци и Скорпиони.
Успех на всички!
Бъдете здрави и истински щастливи!

Венета

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X