Напишете дума/думи за търсене

Марс във Водолей носи надежда

В последните часове на 30-и март огненият младеж Марс ще премине в приказния и необикновен дом на знак Водолей и ще остане в него до 13-и май.

Пиша тази статия с дълбока въздишка и облекчение.
Марс е планетата, която ни дава енергия, заряд и желание за живот. Тя е тази, която ни впуска в преживявания, тази която ни кара да ставаме сутрин и тази, която ни кара да се борим. Тя е страст, успех и победа. Марс е действие във всеки един смисъл. Действие, което ни кара да бъдем можещи, знаещи и успешни. Чрез нея реализираме планове, справяме се с трудностите и предизвикателствата в живота си и, не на последно място, чрез нея се съхраняваме и оцеляваме.

Всички изброени характеристики на планетата описват нейната природа и смисъл за нас самите. Преминаването й в различни знаци пресъздава нейните качества по различен начин в зависимост от порядките на дома, в който пребивава. За пример тук ще дам нашето гостуване в различни семейства и домове. Отиваме на гости и от вратата се съобразяваме правилата на домакините. Така е и при планетите. 

През последния месец гостуването на Марс в знак Козирог ни донесе ограничения и лишения. Изправи ни пред избор да съхраним себе си пред това да бъдем свободни. Накарани да спазваме правила, инструкции и да бъдем отговорни към действията си. Причината за това беше срещата на Марс с планетите Плутон и Юпитер в знак Козирог, които накараха енергията, която носи Марс, да бъде трансформирана в посока самосъхранение. Пречупени и по-мъдри, ни предстои да продължим по пътя си с нова енергия, която ще ни донесе повече спокойствие и лекота чрез знак Водолей.

В дома на знак Водолей няма правила, задължения и ограничения. Това е най-широко отворения дом, готов да посрещне всеки гост с радост. Тук Марс ще бъде свободен и спокоен. Тази позиция на планетата в следващия месец и половина ще ни донесе надежда и успокоение. Знак Водолей се свързва със свободата, иновациите, идеите и приятелите. С енергията на знак Водолей се вижда голямата картина и се мисли за бъдещите планове. С новото положение на Марс ще имаме възможност да бъдем повече оптимисти, да плануваме, да творим и бъдем креативни. Възможно е успокоението да ни донесе повече пренебрегване на наложените правила и ограничения. Бъдете разумни и премерени в рисковите начинания и действия. Възникналите събития в последния месец ще продължат да изискват грижи и отговорност, но на емоционално ниво всеки от нас ще се чувства по-спокоен и сигурен в утрешния ден. Насочете енергията на Марс в откриване и вяра в талантите си. Сега е моментът да отделите време на любимите неща, за които времето все не е стигало. Всеки ден е нова възможност да направим себе си и хората около вас по-щастливи. Вярвайте в себе си!

Обичайте и никога не съжалявайте за споделените чувства.
Най-силно и бързо енергията ще бъде усетена от родените във въздушни знаци – Водолей, Везни и Близнаци. Родените с асцендент Водолей ще усетят прилив на позитивна енергия и заряд. Родените под знак Стрелец и Овен ще имат подкрепа в делата.

Представителите на знак Лъв, Скорпион и Телец трябва да действат внимателно и задължително да преценяват риска в личен и професионален план.

Обещавам ви повече вяра, оптимизъм и надежда, че най-хубавото предстои.

Бъдете здрави!

Венета 

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X