Напишете дума/думи за търсене

Меркурий в Телец – не се отказвайте лесно

В последните часове на 27-и април планетата на комуникациите Меркурий навлезе в скъпия и подреден дом на знак Телец. Разнообразният му престой тук ще продължи до 11-и май, изпълнен със задачи, дела и приключения.

В последния месец планетата на общуването, информацията и начина на мислене Меркурий беше в строгото царство на знак Овен. Донесе ни повече напрежение, динамика, необмислено казани и чути думи, желание за бързане и търсене на внезапни резултати. Меркурий в знак Овен трябваше да приеме правилата на знака и да бъде по-груб, директен и изискващ. Време е за промяна!
Предстои ни един доста по-спокоен и плавен период, защото в дома на знак Телец е красиво, топло, уютно и комфортно.

Няколко дни след фантастичното новолуние в знак Телец, което ни даде шанс да си пожелаем материални блага, комфорт, разбиране и воля, идва новата позиция на Меркурий, която ни дава възможност да говорим за това, да търсим начини и да бъдем мотивирани в успеха си. Често чуваме, че трябва да гледаме знаците около нас, които ни дават отговори и посока, и сега за пореден път се убеждаваме в перфектната подредба във Вселената.

Преминавайки през Телец, Меркурий се чувства изключително топло. Ще бъдем свидетели на повече стабилност в делата и думите. Ще бъдем по-разумни и ще имаме желанието да обмисляме добре действията си. В новото си положение Меркурий ще говори повече за любовта, хармонията и разбирателството. Ще ни се иска да бъдем по-търпеливи, смирени и приемащи. Информацията ще достига до нас с повече пролетно настроение и усмивки. Целите, които си поставяме сега, ще се радват на силен заряд от желание, мотивация и упоритост да бъдат успешни.

Срещата на Меркурий с Уран ще ни донесе нови идеи и желание да бъдем открити и честни. Възможно е в следващата седмица да загърбите притесненията и ограниченията, които са ви спирали да говорите и излагате собствената си гледна точка. Сега е моментът да се освободите от страховете си и да говорите за всичко, което искате.

Напрегнатият аспект със Сатурн и Марс може да носи усещане за нереализирани планове и липса на енергия и смисъл. Не се отказвайте лесно от целите си. Трудностите идват да изпитат вярата и силите ви. Този аспект може да бъде победен с търпение, упоритост и премерен риск.

Положителният аспект на Меркурий с Юпитер и Плутон в знак Козирог ще ни донесат допълнителен ресурс да градим собственото си щастие и път. Имаме на разположение 14 дни, за да бъдем дейни, упорити, целеустремени и мотивирани. Бъдете смели и организирайте важните си срещи и разговори. Сега една среща може да бъде решаваща за бъдещето ви.

Новото положение на Меркурий ще помогне на земните знаци (Телец, Козирог и Дева) да подредят мислите си, да направят успешни срещите
си, да пътуват и да пишат.

Телците трябва да действат, а Скорпионите да внимават с комуникацията. Скорпионите е възможно да се чувстват неразбрани и объркани между много идеи и липсата на възможности.
Водолеите и Лъвовете също е възможно да намирят необходимата почва да бъдат чути. Възможни са възпрепятствани планове с пътувания и срещи.

Овните могат да събират плодовете от започнатите дела. Близнаците съветвам да се подготвят с добра стратегия и планове за бъдещето си. Раците и Рибите могат да очакват раздвижване в делата и добри новини. Везните ще се радват на динамика и хармония. Стрелците трябва да внимават при работа с документи и да очакват нови възможности.

Бъдете здрави и успешни в делата си,
Венета

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X