Напишете дума/думи за търсене

Луна във Водолей – време за вяра, но внимавайте с прибързаните действия

Скъпи приятели,

днес, 15-и април, в 10:37 ч. Луната ще навлезе в знак Водолей и ще остане там до 21:30 ч., на 17-и април (петък).

След строгото разположение на Луната през последните дни в знак Козирог предстои енергията да се смени от лекотата, новаторския дух и пъстротата на естественият спътник на Земята в знак Водолей.
Харесвам знак Водолей, защото той ни дава онази глътка въздух, която ни е жизнено необходима. Зарежда ни с енергия, дава цвят на сивото и превръща сериозността в забавление. Бъдете готови за рестарт и нова гледна точка. Възможно е да имате нови идеи и планове за осъществяване. През това време е засилено желанието ни за комуникация и общуване. Потърсете хора със сходни интереси, които могат да подкрепят ваша идея и да ви дадат кураж за промяна. От друга страна, Луната в знак Водолей е характерна с прибързани действия и нервност. Срещата и с планетите Сатурн и Марс допълнително ще ни дадат повод за крайни решения и заключения. Опитайте се да вложите новаторската енергия на това разположение на Луната в дейности и занимания, които да ви донесат лично удовлетворение и щастие.

Времето е подходящо за разгръщане на таланти и повече вяра в себе си.
Луната е най-бързо движещото се небесно тяло и тя в голяма степен оказва влияние на процесите на живот на земята. До 23-ти април имаме намаляваща Луна, която е благоприятна за прилагане на диети и пречистване на организма. Спортовете ще бъдат по-ефикасни и ще имат по-трайни резултати.
Лекота и успех ще имат представителите на въздушните знаци – Водолей, Везни и Близнаци.
Не се препоръчва хирургична намеса в областта на прасци, венозна и нервна система. Времето е подходящо за лечение и профилактика на сърцето, цялата сърдечносъдова система, системата на кръвообращението, гръбнака, ребрата, диафрагмата и далака.

Желая Ви изпълнени с положителни емоции дни!

Венета 

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X