Напишете дума/думи за търсене

Пълнолуние в Скорпион – време за подреждане на пъзела

На 7-и май(четвъртък), в 13:45 часа ще настъпи петото от началото на годината пълнолуние в знак Скорпион, на 17 градуса в знака.
Пълнолунието е лунна фаза, в която Земята се намира между Слънцето и Луната или двете небесни тела се намират едно срещу друго. Ако на новолуние може да посяваме мечти и желания, сега е моментът да почистим бурена около реколтата си. Фазата на пълнолунието се свързва с освобождаване на ненужни мисли, действия, хора и подходи.

Смятам това пълнолуние за най-силното през годината, защото засяга оста Скорпион-Телец, която сама за себе си носи дълбокия смисъл на трансформация и прераждане на темите, свързани с двата знака. Знак Телец се свързва с всичко, което притежаваме. Това е собственото ни тяло, приятелите ни, визията ни, парите ни, недвижимите и движимите вещи, храната ни и ценностната система, която имаме. Знакът също описва нашето отношение към всички изброени теми на едно практично и рационално ниво за разлика от знак Скорпион, който търси дълбочина, смисъл и развитие в тях. Понякога в стремежа си да притежаваме вещи и да градим собствената си зона на комфорт прекаляваме в търсене на лично удовлетворение и признание. Състезаваме се, преследваме, гоним цели, катерим върхове с единствената цел да бъдем оценени от някой друг. Обичаме и очакваме да бъдем обичани на всяка цена.

Ревнуваме, защото искаме да притежаваме. Сърдим се, защото нашите
очаквания се разминават, с това което получаваме. Обграждаме се с хора, които ни ласкаят, а после ги наричаме лицемери. Парадираме със скъпи вещи и после обясняваме, че търсим само любов и разбиране. Избираме връзки и създаваме отношения с цел да се похвалим и да докажем величие на собственото си его. Замислете се!

Всички тези теми са доста познати и сякаш сме им дали правото да се превърнат в „нормалните неща“ от живота ни. Това пълнолуние се случва един път в годината и точно то ни дава възможността дълбоко и истински да преживеем, анализираме и да се разделим с някои модели на мислене и поведение, в които по навик удобно и комфортно съществуваме. Съвпадът на Слънцето и Меркурий ще ни даде възможност да говорим, за това което ни вълнува и тревожи. Луната в знак Скорпион ще ни накара да съберем себе си, като върнем всичките си парченца на мястото им. Онези парченца, коитоТелеца е раздал с надеждата да докаже с какво разполага. Бъдете себе си. Търсете щастието вътре в себе си и не разчитайте то да идва отвън. Луната в знак Скорпион в компанията на положителен аспект с планетата Нептун ще ни накара да се свържем със себе си с повече топлина, любов и разбиране.

Сега е моментът да помислим какво правим в излишък и за какво забравяме да мислим. Дали в преследване на материален комфорт не правим грешните избори. Дали не инвестираме доверие в грешните хора. Дали не се доказваме там, където това е безсмислено. Дали някой не ни е затворил вратата, а ние продължаваме да стоим на прага в очакване да бъдем допуснати. Нека бъдем с тези, които ни ценят такива каквито сме. Помислете пред кого се опитвате да бъдете винаги силни и перфектни. Дали не се страхувате да разкриете себе си и дали се налага да се грижите за отношения, които нямат корени. Дали сте щастливи обградени от скъпи вещи. Дали давате в очакване да получите. Всички тези въпроси могат да намерят отговорите си точно сега. Почувствайте и направете със себе си, това което ви кара да се чувствате щастливи. Времето е подходящо за започване на диети и пречистване на организма. Спортните занимания сега ще се радват на добри резултати и вътрешна хармония. Преобразете гардероба си с нови дрехи или вдъхнете нова визия и живот на старите. Помислете как се храните и променете ежедневното си меню с храни, които ви зареждат и дават енергия.

Грабнете в голяма кошница всичко, което имате от знак Телец и го пренесете в знак Скорпион, който има способността да направи чудеса с донесеното. Вярвайте в себе си. Слушайте сърцето си и не съжалявайте за нищо.
Всички знаци ще усетят въздействието на тази силна трансформираща енергия, но най-силно това пълнолуние ще бъде усетено от родените във втора и трета декада Скорпиони и Телци.
В този период операции не се препоръчват! Усвояването на лекарства е много по-ефективно!

С обич,
Венета 

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X