Напишете дума/думи за търсене

Слънце в Близнаци – светлина в тунела

На 20-и май в 17:00 часа Слънцето навлиза в знак Близнаци и ще остане в неговото царство до вечерта на 21-ви юни.
Знак Близнаци управлява трети дом от астрологичното колело и времето от човешкия живот, в което човек, осъзнавайки какво притежава, започва да се свърза с другите хора чрез комуникация, писане, слушане и говорене. Това е мястото в наталната карта, където се намират хората, с които най-често комуникираме – братя, сестри, някои колеги и съседи. Тук се намира нашата самооценка, начинът ни на комуникация и отношението ни към средното образование. Близнаци е знак, който се свързва с кратките и близки пътувания. Той представлява бързия и буден ум.

Влизайки тук, Слънцето осмисля нашия начин на общуване и дава светлина на всички сфери, които управлява знак Близнаци. Ако вече сте наясно кои сте и какво притежавате, сега трябва да го докажете и покажете на околните.

Хората, родени под знака на Близнаци, са любопитни и търсещи с бърз ум и непокорен дух. Тези с асцендент Близнаци имат много живи и постоянно търсещи очи. Те се свързват с другите бързо и не им е необходимо време за адаптация. Ако имате планетата Меркурий близо да асцендента, вие притежавате много от качествата на знак Близнаци. За вас е важно да се движите и пътувате. Шофирате добре и имате развито чувство за ориентация. От вас стават отлични търговци, писатели и журналисти. Луната в Близнаци е забавна и много бъбрива. Хората с Луна в Близнаци умеят да общуват и много обичат да говорят по телефона. Тяхното оръжие е словото и дори застрашени те знаят какво да кажат и да бъдат разбрани. Слабост на знак Близнаци е липсата на постоянство и концентрация. Тези качества ще са по-малко проявени при наличие на силна земна енергия в картата. Жените с Луна в Близнаци и тези с асцендент Близнаци трябва да пазят очите си, пръстите на ръцете, ушите, белите дробове и стъпала си. Не е желателно да пушите!

Подходящи спортове за вас са тениса, каране на колело и всички спортове, свързани с подаване на топка.
Най-привилегировани от новата подредба на планетите ще бъдат представителите на въздушните знаци – Близнаци, Везни и Водолей. Прекрасен период за нов старт в личен и професионален план.

Бъдете здрави, щастливи и обичани!
С много любов,
Венета

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X