Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Рак и пръстеновидно слънчево затъмнение

Предстои петото от началото на годината новолуние, съпроводено със слънчево затъмнение, което ще се случи в знак Рак, на 21-ви юни (неделя), в 9:41 часа, на 0 градуса в знака.

Новолунието се случва, когато Луната направи една пълна обиколка на астрологичното колело и застане редом до Слънцето. Двете небесни тела, изобразяващи мъжкото и женското начало, майката и бащата, минало и настояще, емоции и индивидуалност, Ин и Ян се сливат в топла прегръдка. Сигурно усещате голямото значение на този момент и огромната му роля в живота ни.

Това новолуние в обятията на слънчевото затъмнение ще ни даде възможност да си поставим нови цели, мечти и хоризонти. Тези желания, искания и търсения ще бъдат по-силни и ще имат развръзка в следващите от 6 до 12 месеца. Бъдете внимателни в заявката на мечтите си, защото това новолуние ще сложи началото на важни периоди в живота ни. Знак Рак отговаря за дома, семейството, корените, родителите, сигурността, уюта и емоциите. Работете в синхрон с интуицията си и обмислете проблемите си, свързани с тези теми. Сега имате възможност да започнете на чисто, като си пожелаете от сърце нови желания и мечти свързани с темите на знак Рак.

Меркурий и Венера са ретроградни! Това може да обърка подреждането по приоритет на желанията ви. Опитайте се няколко дни преди това да организирате мислите си в посока на най-големите ви мечти.
Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на Новолунието. Изберете обръщението, което най-много усещате като свое. Например: Желая; Пожелавам си; Моля; Искам да сбъдна. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот.

Ето малко идеи…
- Желая да подобря отношенията с родителите си.
- Желая да намеря и да купя, правилното си жилище.
- Желая да разреша проблеми, свързани с имота си.
- Искам да намеря решение на проблеми, свързани с членовете на семейството си.
- Искам да получа сигурност и подкрепа в семейството си.
- Искам да бъда емоционално разбран/а и подкрепен/а.
- Желая да намеря уют и спокойствие в заниманията си.
Денят е подходящ да си пожелаете оздравяване на органите, управлявани от знак Рак. Това са гърдите, стомаха, щитовидната жлеза и гръдния кош.
- Искам с лекота да привлека, разпозная и работя с правилните лечители, които да възстановят здравето ми в областите… (управлявани от Рак).

Родените в първите пет дни на водните знаци - Скорпион, Рак и Риби, ще бъдат най-силно повлияни от енергията. Те трябва да отворят сърцето си към желания, свързани с дома, семейството, сигурността и любовта.

Козирозите, родени в първите пет дни на знака, трябва да вдигнат глава от работното бюро и да обърнат внимание на хората, които обичат.

Везните и Овните, родени в първите пет дни на знака, също трябва да проявят повече разбиране и подкрепа на собственото си семейство, родителите, дома и емоционалната сигурност.

Всички представители на зодиака ще усетят мощната енергия на затъмнението и новолунието, като повишена интуиция, чувствителност и ранимост. Сега е моментът да бъдете открити, да споделяте и давате любов. Опитайте се да не управлявате емоциите си и действията свързани с тях. При новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти. Времето е подходящо за повече уют, спокойствие, споделени моменти и мечти.

Успех на всички!
Бъдете здрави!

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X