Напишете дума/думи за търсене

Астрологична прогноза за юни

Юни ни посреща с хладната си, но чиста и свежа прегръдка. Носи ни доза повече надежда, радост и сигурна усмивка, че настъпващото лято ще ни донесе незабравими спомени, хармония и коктейл от щастливи възможности.
От астрологична гледна точка ни очаква динамичен, вълнуващ и харизматичен месец. Ще бъдем свидетели и ще преживеем новолуние с пръстеновидно слънчево затъмнение в знак Рак, лунно затъмнение с пълнолуние в знак Стрелец, настъпване на ретрограден Нептун и ретрограден Меркурий. Като подарък от предходния месец не трябва да забравяме и ретроградната фаза на Венера, която ще продължи до 25-и юни.

Не бързайте да се безпокоите от динамиката на събитията, които предстоят. Няма ретроградно движение, което да има само негативни страни. Всеки период и всяко събитие има своята цел и ограничения. Всяко новолуние носи възможности и всяко пълнолуние равносметки.
Месецът ни посреща с пълнолуние и лунно затъмнение на 5-и юни в знак Стрелец, на 15 градуса. Пълнолунието е процес на освобождаване от излишни дела, хора и мисли. Тази фаза на луната ни кара да обмислим отношенията си по темите свързани с оста Близнаци-Стрелец. С какво запълваме ежедневието си и нямаме време за лично израстване и усъвършенстване. Дали прекарваме времето си с хора, на които отдавна не сме нужни. Дали не пропускаме нови запознанства и възможности да надградим себе си. Дали не мислим по навик за ежедневните дела и не си вярваме в поставянето на нови цели и хоризонти. Това е второто от началото на годината лунно затъмнение, което ще бъде видимо от България. То ще ни изправи пред емоционални решения свързани с тези теми, при които ще бъдат въвлечени и други хора. Очаквайте решение на възникнали въпроси от последното слънчево затъмнение, което се случи на 26-и декември 2019 година.
На 21-ви юни ни очаква пръстеновидно слънчево затъмнение и новолуние, на 0 градуса в знак Рак. Това новолуние ще ни даде възможност да си поставим нови цели, мечти и хоризонти. Тези желания, искания и търсения ще бъдат по-силни и ще имат развръзка в следващите от 6 до 12 месеца. Бъдете внимателни в заявката на мечтите си, защото това новолуние ще сложи началото на важни периоди в живота ви.

До 25-и юни продължава ретроградната фаза на планетата Венера в знак Близнаци, между градусите 14 и 5. До тогава не е удачно подписването на важни договори, сключване на брак, встъпване в нови лични отношения и извършване на козметични процедури. Подходящо е да ревизирате и заздравите стари отношения, договори и любовни връзки. Обновяване на сайтове, създаване на реклама и нова визия на съществуващи дела е препоръчително.

От 18-и юни до 12-и юли Меркурий влиза в ретроградна фаза в знак Рак, между градусите 14 и 5. Времето не е подходящо за подписване на договори и неналожителни пътувания. В този период не препоръчвам операции, взимане на крайни решения, купуване на техника и търсене на компетентно мнение. Проверявайте информацията с която боравите и как тя достига до другите, избягвайте замесване в клюки и интриги.
Между 18-и и 25-и юни и Венера и Меркурий ще са ретроградни! В тази една седмица избягвайте активни действия и започване на важни дела. Отделете време на спорт, занимания с любими дейности и срещи с приятели.

От 23-ти юни Нептун навлиза в своята ретроградна фаза, която ще продължи до 28-и ноември. Смятам че това е планетата, която обожава тази фаза. Нептун е планетата свързана с интуицията, духовността и всички средства за бягство от действителността. Нейната ретроградна фаза ще изостри интуицията ни и ще ни донесе повече желание за разбиране с душа а не с факти.
Така магичен и изпълнен с варианти, възможности и чудеса юни ще очаква нашите мисли и действия да го направим специален, значим и смислен.

Желая Ви харизматичен, вълнуващ и топъл в сърцето и душата месец. Бъдете здрави!

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X