Напишете дума/думи за търсене

Слънце в Рак - повече вдъхновение и уют

В първите минути на 21-ви юни Слънцето ще навлезе в знак Рак и ще остане там до 22-ри юли. Предстои месец, в който представителите на знак Рак и останалите водни знаци - Скорпион и Риби, ще се радват повече вдъхновение, жизнени сили и уют.

Обичам Слънцето, неговите топли лъчи, енергия, светлина и нежност. Слънцето олицетворява деня, живота, нашата индивидуалност, мъжът и бащата в наталната карта. То е силата, която ни събужда, стопля и дава енергия да започнем всеки нов ден.

През календарната година то съвсем справедливо успява да премине през всеки знак и на всеки отделя еднакво време. Така всеки от нас има своите слънчеви шансове да грабне колкото се може повече енергия и с нея да продължи по пътя си.

Знак Рак управлява една от най-важните точки в индивидуалния хороскоп. Това е така наречената в астрологията точка IC, която представлява нашите корени, родословно дърво, един от родителите, нашия дом и мястото, в което се прибираме. Знак Рак е един от кардиналните знаци и единственият такъв воден представител. Ако в знак Близнаци човек се учи да мисли, развива и комуникира, тук, в знак Рак, той вече мисли за собствения си дом, родителите си и все повече осмисля собствените си корени.

Представителите на знак Рак са мили, грижовни и много харизматични. Представени от Луната те имат мистично излъчване, даряващо необяснима енергия. Мъжете от този знак са чувствителни, съобразителни и истински добри. Те обичат да прекарват времето си вкъщи и готвят отлично. Не ги подценявайте и не забравяйте, че знакът е кардинален, а самото животно рак е целеустремено и единствено може да измисли ход напред, въпреки движението си във всички посоки.
Родените с Луна в знак Рак са онези хора, които са сърцевината на нещо рядко и много ценно. Те са перлите в океана, които нямат намерение да се натрапват и пречат на никого. Те са просто там, нежни, красиви и истински. Всички знаят за тях, но малко хора могат да си позволят да ги притежават.

Хората с асцендент Рак са тези, които виждат винаги първо бялата страна в живота си. Те също са мили и притежават онази топла усмивка, която разтапя и дава живот на околните. Красив е моментът, когато Слънцето пресече асцендент, и аз като човек с такъв асцендент чакам с нетърпение този момент. Усещането може да се сравни с дъгата след буря и първите слънчеви лъчи след дълга зима.
Поздравявам предварително всички малки и големи представители на зодията, като им пожелая здрава, успешна и спокойна нова соларна година, изпълнена с много любов.

С обич,
Венета

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X