Напишете дума/думи за търсене

Марс в Овен – време за завършек

В последните минути на 28-и юни огненият младеж на зодиака Марс, малко отегчен, напуска знак Риби и се прибира задълго у дома си в знак Овен. Ще бъде ретрограден тук в периода между 10-и септември и 14-и ноември, което ще удължи престоя му в собствения дом до 6-и януари 2021 година.

Друго си е вкъщи. Друго си е да напуснеш уютния дом на знак Риби, който ти е подсигурил всичко за необходимата почивка, релакс и възстановяване и да се впуснеш в преживявания, които в собствения ти дом са начин на живот.

Марс е планетата, която ни дава енергия, заряд и желание за живот. Тя е тази, която ни впуска в преживявания, тази, която ни кара да ставаме сутрин и тази, която ни кара да се борим. Тя е страст, успех и победа. Марс е действие във всеки един смисъл. Действие, което ни кара да бъдем можещи, знаещи и успешни. Чрез него реализираме планове, справяме се с трудностите и предизвикателствата в живота си и не на последно място чрез него се съхраняваме и оцеляваме.

С престоя си вкъщи, Марс ще носи усещане за увереност, желание за изява, мотивация, порив за промяна и действия. Идеално, май всички имаме нужда от повече сили и желания за промяна. Енергията на Марс в знак Овен е чиста, истинска и изключително силна. Тя не идва случайно и изисква от нас да я усетим и овладеем в най-красивата и форма и вид. Бъдете добри в нейното използване, защото тя ще ви даде много възможности. Ще ви накара да бъдете упорити и прибързани, честни и жестоки, искащи и търсещи, точно сега и на всяка цена. Марс не е готов на компромиси, той иска да бъде видян като силата, която управлява, налага и руши. СТОП! Нека това, което ни предлага Марс, използваме градивно и полезно. Призовавам всеки, който е запален от огъня на планетата, да се замисли дали правилно използва пламъка. От него зависи дали с него ще стопли, внесе светлина, построи или изгори до основи това, което има. Изборът е ваш и дано той да бъде частица от добрите дела на Вселената.

Положителният аспект с Венера ще ни даде хармония и разбирателство в партньорските отношения. В личен и професионален план бъдете внимателни при предоставяне и разчитане на информация. До 10-и юли ретроградният Меркурий ще прави напрегнат аспект към Марс и ще предизвика объркване в преговори и сделките. Намалете темпото и обмисляйте добре риска и плановете си. Това, което се обърква, идва, за да ви каже, че трябва да направите повторен анализ на ситуацията.
От 25-и юли до 5-и август напрегнатият аспект на Марс с ретроградния Юпитер ще ограничи, но мотивира желанието ни за лично развитие и усъвършенстване. Времето ще бъде подходящо да довършите стари проекти и занимания, които сте отлагали в последно време. Късметът на Юпитер няма да бъде щедър, но усилията ви ще бъдат възнаградени, ако проявите воля и постоянство.

До края на август следва напрегнат аспектна Марс с ретроградните Плутон и Сатурн в знак Козирог. Тази конфигурация ще изиска повече усилия, търпение, постоянство и канализиране на енергията. Марс иска резултати веднага, а изброените планети в Козирог изискват спазване на поговорката „Три пъти мери и един път режи“.
В летните месеци ви съветвам да се ограничите от пряко излагане на слънчева светлина. Пазете главата си, носете шапки и търсете прохладата на сянката.

Погълнати от енергията на Марс ще бъдат представителите на знак Овен и Скорпион. Тях съветвам да бъдат по-внимателни към хората около себе си. Марс е енергията, която носите, и вие най-добре знаете как функционира тя. Съобразявайте се с възможностите на околните и превземайте целите си последователно, умерено и търпеливо.
Родените под знак Стрелец и Лъв също ще усещат прилив на сили и позитивна енергия. Време е да заредите съзнанието си с мечти, нови планове и цели.

Родените под знак Козирог, Рак и Везни съветвам да избягват рискови занимания, да се пазят от настинки и да не се натоварват допълнително.
Желая на всички животворната сила на Марс да достигне до най-невъзможните ви мечти и да внесе надежда за прекрасна предстояща година, в която голяма част от мислите ви да се превърнат в сбъднати желания.

Бъдете здрави и всичко останало ще се подреди!
С обич,
Венета

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X