Напишете дума/думи за търсене

Луна в Близнаци – край на дългите отлагания

Днес, 16-и юли, в 8:19 часа, Луната навлиза в знак Близнаци и ще остане в неговия просторен и забавен дом до 17:24 часа на 18-и юли.
Предстои време, носещо повече лекота, усмивки и добро настроение.

Знак Близнаци е въздушен и подвижен знак, който се свързва с комуникацията, срещите и общуването във всички форми и сфери. Тук очаквайте Луната да ви донесе дълго чакана информация, да раздвижи делата ви и да ви помогне да намерите или да се свържете с хора от които имате нужда. В професионален план времето до края на работната седмица е подходящо да осъществите отлагани срещи и да потърсите повече разбиране от колеги, партньори и шефове. Ще бъде по-лесно да споделите гледната си точка и да намерите съмишленици.

В личен план тази позиция на Луната е подходяща за осъществяване на отлагани във времето срещи и разговори. Не разчитайте само на усещанията си, защото понякога в очакване на разбиране губим ценно време за реални топли моменти и откровения. Споделете независимо по какъв начин чувствата си и бъдете сигурни, че действието е винаги по-добро решение от мълчанието. По пътя си Луната ще срещне планетата на любовта Венера, която в уютна прегръдка ще ни донесе желание за споделяне, разбиране и търсене на хармония и любов.

Позволете си кратки пътувания, разходки, спорт на открито, каране на колело, гледане на хубави филми, четене на книги, посещения на културни мероприятия, танци и срещи с приятели.
Пазете се от клюки, интриги и прибързано заключения. Внимавайте с кого споделяте и на кого доверявате тайните си.
Периодът е подходящ за лечение на черен дроб, тазобедрени стави и бедра.

Времето не е подходящо за лечение на очи, уши, стъпала, ръцете до рамото и бял дроб.
Дните ще са хармонични и благоприятни за родените под знаците - Близнаци, Водолей, Везни, Овен, Лъв и хората с асцендент Близнаци.
Повече трудности ще имат представителите на знаците Стрелец, Дева и Риби. Те трябва да бъдат по-търпеливи, последователни и упорити.
Желая ви прекрасни и гостоприемни дни!
Венета 

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X