Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Рак – изтупайте торбата с желания

Предстои новолуние в знак Рак, което ще се случи на 20-и юли, в 20:33 часа, на 28 градуса в знака.
Тази година това е второто новолуние в знак Рак. Този път на последни градуси в опозиция на Сатурн, Юпитер и Плутон в знак Козирог. Новолунието дава възможност да сбъдваме желания и постигаме мечти, чрез силно желание и искрена любов.

Защо тази година имаме възможност два пъти да помислим за темите, засягащи знак Рак - семейство, дом, корени, родители? Мисля, че неслучайно Вселената ни дава възможност за втори път да си пожелаем повече разбиране, доброта и отдаденост към хората около нас. Опозицията на Сатурн, Плутон и Юпитер в знак Козирог поставя под акцент избора между семейството и кариерното развитие. Сега е моментът да направите баланс между тези теми и преследвайки кариерни върхове, да не забравяте за хората, при които се прибирате вечер.

Възможно е тази година влизането на Юпитер в знак Козирог да е донесъл на много от нас завишени изисквания на работното място. Възможно е тази година да бъдем някак по-сурови към себе си и да идеализираме представата си за успешен човек. Идвайки в средата на годината, това новолуние ще ни даде възможност да вдигнем глава и да подредим по друг начин приоритетите си. Кариерата, парите и социалният статус са важни, но винаги преди тях стои желанието за близост, топлина и някого, с когото да споделяме. На кого е нужен висок социален статус, ако няма с кого да сподели щастието от успешно преминалия ден и предстоящото повишение в службата? Пред всеки стои личен избор как да подреди приоритети си и нека той бъде най-щастливия за вас. Успех!

Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на Новолунието. Изберете обръщението, което най-много усещате като свое. Например Желая; Пожелавам си; Моля; Искам да сбъдна. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот. Използвайте предложенията за желания и си пожелайте повече търпение, мъдрост, любов и разбиране на другите и на себе си.

Ето малко идеи…
- Желая да подобря отношенията с родителите си.
- Желая да намеря и да купя, правилното си жилище.
- Желая да разреша проблеми, свързани с имота си.
- Искам да намеря решение на проблемите свързани с членовете на семейството си.
- Искам да получа сигурност и подкрепа в семейството си.
- Искам да бъда емоционално разбран/а и подкрепен/а.
- Желая да намеря уют и спокойствие в заниманията си.
Денят е подходящ да си пожелаете оздравяване на органите, управлявани от знак Рак. Това са гърдите, стомаха, щитовидната жлеза и гръдния кош.
- Искам с лекота да привлека, разпозная и работя с правилните лечители, които да възстановят здравето ми в областите… (управлявани от Рак).

Родените в трета декада водни знаци - Скорпион, Рак и Риби и родените в първа декада Лъвове, Стрелци и Овни ще бъдат най-силно повлияни от енергията. Те трябва да отворят сърцето си към желания, свързани с дома, семейството, сигурността и любовта.

Козирозите, родени в трета декада, и Водолеите, родени в първа декада, трябва да вдигнат глава от работното бюро и да обърнат внимание на хората, които обичат.

Везните и Овните, родени в трета декада също трябва да проявят повече разбиране и подкрепа на собственото си семейство, родителите, дома и емоционалната сигурност.

При Новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти. Времето е подходящо за повече уют, спокойствие, споделени моменти и мечти.

Успех на всички!
Бъдете здрави!
Венета

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X