Напишете дума/думи за търсене

Луна във Везни – изобилие от красиви емоции и желание за компромиси

Утре, 25-ти юли, в 4:53 часа заедно с изгрева на Слънцето Луната навлиза в знак Везни и ще остане в неговия красив и уютен дом до 7:11 часа на 27-и юли.

След практичната, донякъде скучна и монотонна енергия в последните два дни ни предстои да се насладим на кокетната и топла Луна в знак Везни. Знакът, който се свърза с енергията на любовта, хармонията, единството и разбирателството, ще използва Луната да ни донесе хубави емоции, лятно настроение, търсене на разбиране, желание за компромиси, повече прегръдки и подадени ръце.
Като кардинален и въздушен знак, енергията на знак Везни е характерна с желанието ни да мислим и да се съобразим с другите и тяхната гледна точка. За разнообразието на Луната ще се погрижат напрегнатите аспекти с планетите в знак Козирог (Сатурн, Плутон и Юпитер) и планетата на комуникациите Меркурий в знак Рак, опозицията с планетата Марс и положителните аспекти със Слънцето и планетата на любовта Венера.

Обстановката ще наложи да проявим дипломатични отношения в бизнес план и повече споделяне и търсене на диалог в личен план. Напрегнатите аспекти (квадратури) лично аз харесвам и намирам за градивни във всеки един смисъл. Понякога възможността ни кара да минем през трудности, а с тях се справят само силните. Те рискуват, напускат зоната си на комфорт, приемат предизвикателствата и успяват.

Ако не се справят, излизат по-мъдри с ценен опит и преживявания. А това е много повече от това да не си опитал.
Времето е подходящо да откривате нови възможности и да се борите за тях с единственото условие да бъдете търпеливи, тихи и спокойни. Опозицията на Луната с война на зодиака Марс ще ни тласка към риск и непремерени действия. Опитайте се да насочите тази енергия в спорт и любими занимания. В професионален план бъдете отстъпчиви и сигурни, че това ще ви донесе по-скоро ползи отколкото загуби. Говорете по-малко, но споделяйте повече. Подкрепата на Венера ще ни донесе желания за разбиране и желание за хармония. В личен план дните са подходящи за изясняване на противоречия, споделяне на чувства, емоции и търсене на разбиране. Не приемайте откритостта за слабост. Бъдете себе си! Споделяйте и бъдете открити.
Дните са подходящи за лечение на глава, очи, мозък, череп, лицеви кости и зъби.

Времето не е подходящо за лечение на бъбреци, кръст и кожа.
Най-щастливи от позицията на Луната ще бъдат представителите на зодия Везни, Водолей и Близнаци.
Подкрепени ще се чувстват родените под знак Лъв и Стрелец.
Предпазливи и предпочитащи рутинни дейности трябва да бъдат представителите на зодия Овен, Козирог и Рак.

Бъдете здрави, щастливи и обичани!
Венета

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X