Напишете дума/думи за търсене

Астрологична прогноза за август

Там, където хоризонтът се губи в синевата на небето, времето се разпилява в пространството, а слънцето палаво очаква всеки нов ден, ще намерите уютен и магичен месец август. В сърцето на лятото, носещ повече слънце в очите, вятър в косите, любов в сърцата и топлина в душата.

В астрологичен план както обикновено ще ни разхлади с пълнолуние в знак Водолей и ще ни даде надежди и възможности с новолуние в знак Лъв. Препускането на закачливия младеж Меркурий през знаците Лъв и Дева ще ни донесе нови възможности и шансове за сбъдване на мечти. Принцесата на зодиака Венера ще напусне най-сетне царството на знак Близнаци и ще се настани в топлия дом на знак Рак. И накрая да не остане по-назад революционерът Уран ще стане ретрограден и ще се присъедини в отбора на ретроградните си приятели – Нептун, Юпитер, Сатурн и Плутон.

На 3-ти август, в 18:59 часа, на 11 градуса, ще настъпи пълнолунието в знак Водолей. Сцената се развива по оста Лъв – Водолей, която ще осмисли темите свързани с децата, любовта, личната ни изява, външния ни вид и личното ни развитие от една страна, стремежа ни към иновациите и приятелите от друга. Сега трябва да се освободим от ненужния товар, който трябва да освободи място на полезното. На пълнолуние може да се усети най-правилният подход и начин за действие.

На 6-и август Меркурий ще се потопи в шарения и свеж свят на знак Лъв, като остане в него до 21-ви август. Там ще ни донесе настроение, прекрасни изживявания и забавления. На позитивни емоции най-много ще се радват родените в огнени знаци – Овни, Лъвове и Стрелци. Любов и добро настроение могат да очакват и родените под знаците Везни и Близнаци.

На 21-ви август Меркурий ще премине в знак Дева и ще наложи по-практична и отговорна към делата енергия. Розовите облачета от началото на месеца ще отстъпят място на сериозните теми, отговорност и перфекционизъм. Този период ще зарадва най-много родените под земни знаци – Деви, Козирози и Телци. Те ще имат подкрепа и разбиране. На блага ще се радват и представителите на знаците Скорпион и Рак. Те ще имат подкрепата да сбъдват мечти.

На 8-и август Венера грациозно ще прекрачи дома на знак Рак. Там тя ще донесе повече любов и разбиране не само на водните знаци – Рак, Скорпион и Риби, но и на всички, които усетят нейното добро настроение търсещо и даващо повече от всякога любов, съпричастност, прегръдки и усмивки. Емоциите и чувствата на Венера в знак Рак са истински, неподправени, майчински и грижовни. Опитайте се да давате това, което искате да получите. Сега всичко е възможно.

На 15-и август Уран навлиза в ретроградна фаза до 13-и януари 2021 година. По време на ретроградната си фаза Уран ще прояви своите качества в две крайности. От една страна, ще донесе забавяне в изброените сфери, но от друга, е възможно за внесе смут, ярост и неочаквано поведение. Ако сте започнали промени и сега имате колебания дали са правилни, се опитайте да разгледате пътя си сами и от нова гледна точка. Не обвинявайте никого за нищо. Енергията на знак Водолей е обновяваща и креативна. Използвайте я осъзнато и я приложете там, където до момента са ви липсвали смелост, импулс и желание за промяна.

На 19-и август, в 5:41 часа ще се насладим на новолунието в знак Лъв. Отваря се вълшебния магазин, в който плащането се извършва със силна вяра, надежда и дълбоко желание. Ще имаме на разположение 8 часа след началото на новолунието да си пожелаем сбъдване на мечти, свързани с темите на знак Лъв. Това са темите, свързани с любовта, романтиката, забавленията, удоволствията, децата, талантите, личната изява, театъра, влюбването, значимостта, хазарта и творчеството.
Желая ви харизматичен, вълнуващ и топъл в сърцето и душата месец.
Бъдете здрави!

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X