Напишете дума/думи за търсене

Пълнолуние във Водолей – време за край

На 3-и август, в 18:59 часа, на 11 градуса, ще настъпи пълнолунието в знак Водолей.
Случващото се може да се опише с две думи- невероятно и обновяващо.
Като начало на големия и разтърсващ разказ искам да опиша с няколко думи героите, техните роли и сцената, на която ще се разиграва действието.

Ще дам предимство на Луната като представител на женското начало. Тя е нощта, Ин енергията, емоциите, чувствата и това, което подсъзнателно носим дълбоко в душата си.

Слънцето, от своя страна, е другото небесно тяло, без което животът би бил немислим. То е денят, Ян енергията, жизнеността, значимостта, пътят и посоката на живота ни днес и сега.
Това са нашите главни герои. Сцената се развива по оста Лъв–Водолей, която ще осмисли темите, свързани с децата, любовта, личната ни изява, външния ни вид и личното ни развитие, от една страна, стремежът ни към иновациите и приятелите, от друга.

От една страна, Слънцето в знак Лъв заявява с какво разполагаме като основни знания и дейности и, от друга страна, Луната в знак Водолей ни кара да мислим как да ги развием и как да се усъвършенстваме. Всички разполагаме с 24- часово денонощие и само ние можем да изберем съдържанието на това време. Сега е моментът да си помислите къде разпилявате сили, енергия и часове в излишна работа, ненужни разговори по телефона, скучни срещи и празни разговори. На кого отделяме време и внимание? Дали по навик не споделяме късчета от живота си с хора, които не го заслужават? Бъдете смели и съкратете максимално напразното изразходване на ресурсите, с които разполагате.

Сега трябва да се освободим от ненужния товар, който трябва да освободи място на полезното. На пълнолуние, може да се усети най-правилния подход и начин за действие. Това е перфектният период за приключване на нещо, което ни мъчи и тежи.

Компания чрез напрегнат аспект към Слънцето и Луната ще има ретроградния Уран в знак Телец. При тази конфигурация излизат въпроси, свързани с желанието ни за промяна и привързването със старите модели на мислене и поведение. Със сигурност е уютно да правим неща, които са ни познати, но това пълнолуние ще ни даде възможност да оценим старото и да го трансформираме в нещо по-полезно за нас.

Периодът на намаляващата Луна е подходящ за пречистване на организма. Диетите в следващите две седмици ще дават добър резултат.
На емоционално ниво пълнолунието ще се усеща като напрежение, нервност, тревожност и възбудимост. Не действайте прибързано и се опитайте да овладеете напрежението, мислите и емоциите си. Изчистете от душата си всяко безпокойство, защото то не ни носи нищо, освен тъга.
Желая от сърце успех на всички!


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X