Напишете дума/думи за търсене

Меркурий в Лъв – бъдете разумни в изборите си

Днес, 5-и август, планетата на комуникациите Меркурий напуска уютния дом на знак Рак и с радост се отправя на приключение по широкия свят в знак Лъв до 21-ви август.

Ще бъде не само интересно, но и изключително забавно за младежа Меркурий да се наслади на живота, който му предлага знак Лъв. Време е за страсти, повече любов, забавления и много вълнуващи преживявания.
Меркурий в знак Рак през последния месец ни донесе повече отегчение, безсилие, еднообразие и липса на лично удовлетворение. Липсваше ни онзи положителен заряд, който движи света. Бяхме по-емоционални, разбиращи другите, емпатични, интуитивни, съобразителни и мислещи.

Преминаването на Меркурий в знак Лъв ще повдигне настроението ни и ще донесе повече усмивки, слънчево настроение, жажда за живот и приключения. Знак Лъв е свързан с любовта, децата, забавленията, страстта, слънцето и топлината. Предстои планетата на мисълта, общуването, комуникациите и изразяването Меркурий да прояви своите най-забавни страни. Очаквайте прилив на енергия, която ще донесе фантастични мигове и вълнуващи преживявания.

Разнообразието на Меркурий ще подсигури планетата Уран, която чрез напрегнат аспект е възможно до 11-и август да ни донесе невъздържаност, да предизвика спорове и да ни накара да бъдем нетърпеливи в преследване на целите си. Избягвайте в този период да влизате в конфликтни ситуации и не приемайте лично случващото се. Времето е подходящо за откриване на нови възможности и довършване на започнати дела. Огледайте се и преценете дали желанието ви да не бъдете сами е било по-силно от това да видите с правилните очи човека до вас. Времето е подходящо за провеждане на разговори и заздравяване на отношенията.

Между 14-и и 18-и август компания чрез положителен аспект на Меркурий ще прави планетата носител на енергия Марс. Бързайте бавно и бъдете разумни в изборите си. Очаквайте развитие на делата, получаване на отдавна чакани отговори и решения, които ще идват по-бързо отколкото по принцип сте свикнали да приемате. Бъдете внимателни към хората около вас. Не изисквайте, не говорете преди да сте обмислили добре това, което мислите и не си позволявайте да бъдете груби. Правете всичко с любов и разбиране. Нека енергията на Марс даде старт на хубавите емоции, споделянето, разбирането и приемането. Бъдете внимателни в шофирането и избягвайте високите скорости.

Преминаването на Меркурий през знак Лъв ще зарадва огнените знаци - Лъв, Овен и Стрелец.
Подкрепа в делата могат да очакват родените под знак Близнаци и Везни.

Предпазливи и внимателни в този период трябва да бъдат родените под знаците - Водолей, Телец и Скорпион.
Нека огънят, който предстои да се запали, стопли душите ви и донесе на всички повече спокойствие, любов и щастие. Живейте с него бавно и осъзнато.

С обич,
Венета

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X