Напишете дума/думи за търсене

Пълнолуние в Близнаци и лунно затъмнение - какво ни носят

На 30-и ноември (понеделник) в 11:30 часа ще настъпи пълнолуние на 8 градуса в знак Близнаци, съпроводено с лунно затъмнение от полусянката на Земята.

Затъмнението няма да бъде видимо от България. То ще се наблюдава от Тихия океан, Австралия и голяма част от Азия, Северна и Южна Америка. Самото затъмнение ще започне в 9:32 часа и ще продължи до 13:53 часа.

Луната е най-бързо движещото се небесно тяло и нейните фази са изключителни важни за живота ни. Тя е женското начало, нощта, Ин енергията, емоциите, чувствата и това, което подсъзнателно носим дълбоко в душата си.

Самото пълнолуние носи повишена емоционалност, чувствителност и желание за действие. Усещането може да се сравни със състоянията на прекалена търпеливост, която е време да приключи и да подреди живота ни с един замах. Лунното затъмнение носи допълнителна енергия да внесем ред в делата си и това със сигурност е необходимо и препоръчително, ако се случва без необмислени решения, крайни
действия и заключения.

Процесът ще засегне оста Близнаци-Стрелец, която ще осмисли темите, свързани с малките знания и големите открития, информацията и уменията, оптимизма и вярата ни в успеха, делата и резултатите. От една страна, Луната в знак Близнаци заявява с какво разполагаме като основни знания и дейности и, от друга страна, Слънцето в знак Стрелец ни кара да мислим как да ги развием и как да се усъвършенстваме.


Сега ще бъде подходящо да помислите за личното си развитие, чрез довършване на висше образование, допълнителни курсове, изучаване на чужди езици или осъществяване на планове, които сте отлагали във времето. Помислете дали не отделяте време на маловажни неща, които ви отнемат енергия, необходима за „големите неща“. Не губете време с празни приказки а помислете за срещи и общуване с хора, които ще добавят към личността ви цвят и към делата ви смисъл. Освободете време в живота си за хората и заниманията, които ще ви накарат да се чувствате значими, обичани и ценени. Опитайте се да гледате оптимистично на днешния ден, утрешните действия и бъдещите резултати. Вярвайте си и бъдете мили със себе си!

Времето ден преди пълнолунието и два дни след него е подходящ период за размисъл и освобождаване от ненужни притеснения, излишни емоционални товари и напразно безпокойство. Освободете се от това, което ви тежи. Бъдете смели и вярвайте, че „пускайки“, ще освободите място в ръцете си за това, от което имате нужда.

В период до три дни след точната фаза на затъмнението не е препоръчително да се взимат важни решения. Особено ако изпитвате съмнения, страх и колебания за действията си. Ако все пак емоционални проблеми, травми и решения търсят своето развитие, точно сега бъдете максимално разумни в решенията си. Моят съвет е да избягвате активност в това време и да изберете успокояващи и релаксиращи занимания, които да ви донесат в нощта на процеса важни сънища, ясни знаци и вдъхновяващи идеи.

Времето на пълнолунието и лунното затъмнение е време за отваряне на голям енергиен поток. Отдайте се на духовни практики, йога, медитация, ароматерапия и развитие на творчески потенциал. Времето след пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма.

Операции не се препоръчват около дните на пълнолунието!
Успех на всички!

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X