Напишете дума/думи за търсене

Венера в Лъв – щастливи мигове извън дома

От 6-и септември планетата на любовта и хармонията Венера с широка усмивка и приповдигнато настроение ще навлезе в знак Лъв и ще остане в неговия дом до 3-ти октомври.
По време на гостуването си в знак Рак през последния месец, Венера успя да покаже повече онази част от себе си, която говори за нежност, разбиране, топлина, уют и спокойствие. Не мисля, че Венера се е чувствала зле в дома на знак Рак, но смятам, че ни накара да бъдем по-съчувствени и грижовни отколкото ни се иска.
Време е за голямата сцена, публика и аплодисменти…

Венера носи със себе си нежността, вълшебната хармония, неподправената красота и естествената усмивка, която стопля и отваря врати. Престоят и в знак Лъв ще ни донесе положителен заряд и желание за приключения. Време е Венера да изключи котлоните на печката и да свали симпатичната си престилка, оставяйки я за дълго в кухненския шкаф. Време е за повече щастливи мигове далеч от дома. Доверете се на прекрасното време, дългия ден, приятелите и възможностите, които ви предлага живота. Не забравяйте, че животът е миг, а енергията на знак Лъв, може да превърне този миг в незабравимо пътуване и преживяване.

До 17-и септември Венера ще прави напрегнат аспект с Уран, който е възможно да предизвика раздразнителност и желание за взимане на крайни решения в търсене на свобода и независимост. В този период бъдете въздържани в действията и думите си. Не взимайте прибързани решения и се опитайте да изслушвате другата гледна точка.
Марс като истински кавалер забави движение в знак Овен и с трепет очаква своята любима, за да се видят на една прекрасна среща в спиращ за дъха разговор.

От 25-и до 30-и септември Венера ще сключи положителен аспект с ретроградния Марс. Не изисквайте повече отколкото вие може да дадете. Аспектът е подходящ за анализ на отношенията и равносметка на създадените връзки и контакти. Не се доверявайте на създадените отношения в този период, независимо дали касаят бизнес или интимност. Изисквайте от времето да провери дадените обещания и поетите отговорности.

Знаците Лъв, Стрелец, Овен, Близнаци и Везни, ще имат повече лекота и успех, ако спазват особеностите на цитираните периоди.
Телците, Водолеите и Скорпионите, трябва да положат повече усилия за да потърсят и запазят постигнатото до момента. Бъдете по-търпеливи към хората които обичате. Не харчете излишно и правете повече компромиси.

Желая на всички уютен период, изпълнен с много положителни емоции и топлина.
Бъдете здрави!
Венета


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X