Напишете дума/думи за търсене

Слънце в Стрелец - прекрасен период за едни, предупредителен за други

На 21-ви ноември, около 22:30 часа, Слънцето навлиза в знак Стрелец и ще остане там до 21-ви декември.

Древните египтяни наричали Слънцето бог Ра. Богът слънце Ра произлязъл от хаоса и е бил властелина на цялата вселена.
Гърците почитали бога на Слънцето Хелиос. Далече на изток се намирал златният дворец на Хелиос. Сутрин вратите на двореца се отваряли и Хелиос излизал през тях със златната си колесница, теглена от четири бели коня. Лъчите на Хелиос се сипели върху земята и давали светлина, топлина и живот.

Знак Стрелец се управлява от планетата Юпитер и владеейки 9-ти дом от астрологичното колело, се счита за най-позитивния знак в зодиака. Тук, в зоната на знака, ние се учим да бъдем мъдри и търсещи лично развитие и усъвършенстване. Девети дом се свързва с висшето образование, личното развитие в духовен план, дългите пътувания, философията и усъвършенстването.

Влизайки тук, Слънцето осмисля нашите ценности и дава светлина на всички сфери, които управлява знак Стрелец. Ако в последния месец сте били ангажирани в слагане на ред в мислите и делата си, сега е периодът, в който ще трябва да приложите наученото до този момент.
Хората, родени под знак Стрелец, са слънчеви, позитивни и известни със своя късмет. Управлявани от Юпитер, те умеят да се забавляват, да виждат голямата картина и да носят в себе си онази детска наивност, подкрепена от вярата в безкрайното щастие. Бързо учат чужди езици, стремят се към постоянно лично усъвършенстване и развитие.

През следващия месец най-привилегировани от новата подредба на планетите ще бъдат представителите на зодиите Стрелец, Овен и Лъв. Прекрасен период за нов старт в личен и професионален план.
Хората с асцендент Стрелец също ще се радват на прилив на енергия, успех и щастие.

Внимателни и повече отдадени на почивка съветвам да бъдат представителите на знак Близнаци, Риби и Дева.
Бъдете здрави и щастливи!
С обич,
Венета

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X