Напишете дума/думи за търсене

Излизане от ретрограден Юпитер

На 13-и септември планетата на късмета Юпитер излиза от ретроградна си фаза в знак Козирог.
Припомням, че ретроградното движение на планетата започна на 14-и май и продължи 4 месеца, които ни дадоха време за оценка, размисъл и ревизия на темите по знак Козирог.
Знакът управлява времето, кармата, законите, правилата, инструкциите, брака, реда, дисциплината и отговорността. В астрологията на него е поверено кралството на най-сериозния, отговорен и амбициозен дом - 10. Това е най-високата точка в хороскопа, още наречена MC. Това е върхът на нашите професионални амбиции и мястото на нашата стълба в обществото.

В ретроградна фаза на планетата развитието по изброените теми се забавя или спира, но това е временно и неговата единствена цел е да ни даде време да променим и поправим подхода си на действие и начина на мислене.
Надявам се, че всеки е използвал този период градивно, спокойно и разумно. Нека в живота ни има повече надежда и вяра. Нека бъдем повече оптимисти и по-малко обръщаме внимание на сивите нюанси в живота. Харесвам поговорката „Прави каквото трябва, пък да става каквото ще“, защото тя не изключва личното ни отношение и воля за борба, но в същото време приема неуспехите с достойнство и характер.

През всички тези месеци при срещи с клиенти забелязвам тенденцията за забавяне или липса на резултати в сферите, където Юпитер попада в тяхната рождена карта. Това се дължи на факта, че Юпитер като голям добродетел носи късмет и улеснение, но когато е ретрограден, сякаш изпитва нашето търпение, постоянство и сили. Учи ни да вярваме, въпреки всички неуспехи и да бъдем уверени, че въпреки всичко ще се справим.

Бъдете спокойни и сигурни, че за всеки един от нас най-доброто предстои, колкото и това усещане да е било провокирано досега.
Ако сте имали забавяне на плащания и постъпления, сега постепенно ще започнете да се радвате на успехи. Ако в последните месеци сте имали влошено здраве и лечението не е помагало ефективно, сега ще започнете постепенно възстановяване. Ако до момента не сте намирали правилния дом и начин за възстановяване на отношенията у дома, вече ще може да откриете правилния път. Ако сте били отдадени в работата и никой не ви е забелязвал, бъдете сигурни, че скоро ще получите своето повишение и признание. Ако сте търсили подкрепа от приятели и те сякаш не са ви забелязвали, сега ще получите подкрепа и разбиране.

Ако търсите правилния човек до вас и имате усещането, че такъв не съществува, оглеждайте се, защото той може да е някъде около вас.
Юпитер ще даде за всеки това, което той заслужава сега. До 17-и декември тази година той ще радва земните знаци – Козирог, Дева и Телец, а след тази дата в продължение на една година ще раздава блага на въздушните знаци -Везни, Водолей и Близнаци.

Бъдете здрави и много щастливи!
Венета 

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X