Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Козирог - отдайте се напълно на това, което искате

Предстои първото новолуние за 2021 година, което ще се случи на 13-и януари, в 7:00 часа, на 23 градуса в знак Козирог.
За разлика от предходната година, която започна и завърши с фаза на пълнолуние, тази започва с предоставяне на възможности чрез фаза на новолунието. Шанс, ново начало, създаване на идеи, цели и планове, така могат кратко и ясно да се опишат началото на новата година. Миналата година липсваше новолуние в знак Козирог, но за това пък имаше две такива в знак Рак. Сякаш беше нужно да направим необходимия баланс между нас и любимите хора. Имаше нужда да обърнем внимание, да дадем време и да споделим ресурс с хората, които обичаме.

Времето на нови планове, структуриране на идеи, желание за професионални успехи и амбицията за покоряване на нови върхове дойде. Това новолуние ще ни даде възможност с любов, сили и кураж да си пожелаем повече разбиране и подкрепа на работното място. Да успяваме, да имаме смелост, да бъдем добре оценени, да имаме възможности и да се развиваме – това са темите сега.

Събитието се случва в магичната и силна прегръдка на планетата Плутон. Желайте силно, отдавайте се напълно на това, което искате, бъдете уверени в собствените си възможности и не се отказвайте. Сега е времето големите ви мечти и желания да бъдат изречени на глас, признати пред вас самите и пожелани силно да се случат. Плутон има способността да изкорени страховете ви и да ви накара да повярвате в себе си по-силно от всякога. Забравете за тревогите си. Излезте от рамката. Оставете съмненията и бъдете смели.

Чрез това новолуние имаме възможност да поискаме от Вселената сбъдване на мечтите ни, свързани с професионално развитие, реализация и начин на мислене по пътя към успеха. Желанията, до 10 броя, се записват с химикал на лист хартия, в тетрадка или тефтер, в първите 8 часа след настъпване на новолунието. Може да заместите думата „Искам“ с други подобни, които повече ги усещате като свои.
Например „Желая”, „Пожелавам си”, „Моля”. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот.

Ето някои примерни формулировки на желания според американската астроложка Жан Спилър:
– Желая с лекота да се държа по начин, който ми създава по-добър обществен имидж
– Желая с лекота да възпитам в себе си самодисциплина
– Желая с лекота да се окажа изпълнен с енергията на амбицията
– Желая с лекота да разпознавам и оползотворявам възможностите, които се появяват
– Моля с лекота да привлека, разпозная и успешно стартирам правилната за мен кариера
– Желая тотално да се освободя от всичкия страх, който съпътства успеха
– Желая да ми се родят правилните идеи, които да ми донесат повишение в службата
– Искам ясно да видя как да излекувам взаимоотношенията си с моя баща
– Искам с лекота да гледам на живота по начин, който да ми донесе радост
– Искам с лекота да отстраня навика да се самоосъждам
– Желая с лекота да се освободя от тенденциите да контролирам останалите
В помощ на здравето ни това новолуние ще намери лечение на органите, управлявани от знак Козирог - кости, стави, артрит, ревматизъм, жлъчка и жлъчни камъни, кожа и зъби.
– Искам тотално излекуване в областта на…
– Искам с лекота да привлека, разпозная и да започна да работя с правилните лечители, които да възстановят перфектно здравето ми в областта на…
– Искам да привлека правилната информация, която да доведе до тоталното ми излекуване на...

Най-силно и ползотворно събитието ще бъде усетено от родените във втора и трета декада знаци – Дева, Телец, Козирог, Скорпион и Риби. Същите нека бъдат смели и си пожелаят повече желания, свързани с темите на знак Козирог.

Родените във втора и трета декада Овни, Везни и Раци могат да очакват събития, които да ги накарат да променят плановете си за кариерно развитие и личен живот. Случващото се е необходимо за личното ви израстване и бъдете сигурни, че след време ще го оценявате като нещо полезно и добро.

От новолунието започва първата фаза от месечния ритъм на Луната, свързана със стихията на земята, която продължава 7 дни след новолунието. При новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и мечти.
Успех на всички!


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият фамозно приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват.

Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X