Напишете дума/думи за търсене

Пълнолуние в Рак - ревизия на дела и отношения, разделяне с навици, чувства и действия

На 30-и декември (сряда), в 5:28 часа ще настъпи последното за тази година пълнолуние, на 8 градуса, в знак Рак.
Луната е най-бързо движещото се небесно тяло и нейните фази са изключителни важни за живота ни. Тя е женското начало, нощта, Ин енергията, емоциите, чувствата и това, което подсъзнателно носим дълбоко в душата си.


Интересен е фактът, че това е второто пълнолуние в знак Рак за тази година. Първото се случи в началото на 2020-а. Започваме и завършваме тези 366 дни с фаза на Луната пълнолуние и то в най-топлия, чувствителен и грижовен знак Рак. Дали 2020 година не ни даде своите уроци чрез търсене на баланса между кариера, задължения, цели, амбиция, търсене на власт и всичко останало, което не е повече от любов, разбиране, подкрепа и разбирателство?


Отново сме изправени пред фаза на пълнолунието в знак Рак, който предпочита уюта на дома, топлината на семейното огнище и любовта на хората около нас. Пълнолунието се свързва с процес на освобождаване, ревизия на делата и отношенията, разделяне и сбогуване с хора, навици, чувства и действия. Всеки от нас има определен потенциал и бюджет да приема и дава на другите. Представете си как пазарувате без мярка и пълните кошницата си с прекалено много продукти, които на касата не може да платите. Взимате неща, от които нямате нужда, но искате да притежавате. Забравяте за важните неща и обръщате внимание на незначителните. Имате малко покупки и скромна сметка, а на касата искате да платите много и така да покажете колко сте богати. Така в стремежа си да даваме, понякога не преценяваме какво губим. В стремежа си някой да бъде щастлив, не виждаме, че той няма нужда от това. Очакваме необещани неща и се губим в собствените си страхове. Не умеем да се пазим или сме прекалено загрижени за себе си. Случва се! Важното е да се променяме, адаптираме и учим от собствените грешки и постижения. Важно е да благодарим, да се извиняваме и да прощаваме.


Фазата на пълнолунието идва, за да направим този баланс, който ни е жизнено необходим и важен. Пълнолунието ни дава възможност за монолог със себе си и само от нас зависи дали ще създадем най-правилното си решение. Слънцето в Козирог ще изиска от нас да осъзнаем какво излишно правим в работата си и какво заема времето ни и ни пречи да бъдем по-успешни, мотивирани и градивни. Луната в Рак ще ни помоли да не забравяме, че сутрин отиваме към работното си място благодарение на здравия сън, топлата закуска и хората, които ни подкрепят в къщи. Балансът между дома и кариерното израстване е задачата на това Пълнолуние. Задачата изисква фокусиране над важните неща и премахване на излишни думи, крачки, мисли, идеи и изисквания.
Събитието е подкрепено от любезното съдействие на непокорния и непредвидим Уран, който нетипично за своята природа ще даде разбиране и сили на Слънцето и Луната. Очаквайте това пълнолуние да ви даде идеи, сили и замах да сложите край на дълго отлагани дела и отношения. В същото време Уран ще ви подкрепи да създадете нови цели и да се осмелите да повярвате в мечтите си. Бъдете смели в споделянето, защото Меркурий в напрегнат аспект с Луната ще изиска да бъдем искрени и откровени пред себе си и другите. Оставете на прага на изминаващата година всичко, което ви тежи. Обичайте, простете, забравете, потърсете и дайте шанс на любовта в сърцето ви да намери път.


В дните около това пълнолуние се опитайте да бъдете по-търпеливи и въздържани от крайни решения и действия. Опитайте се да направите баланса и да не бъдете крайни в изборите си.
Времето на пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма. Особено благоприятни са аеробните спортове и тези на открито. Операции не се препоръчват! Усвояването на лекарства е много по-ефективно!
Успех на всички!
С обич,
Венета 

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият фамозно приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват.

Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X