Напишете дума/думи за търсене

Сатурн във Водолей - слагаме точка и започваме да пишем на нов ред

Зрял, мъдър и уверен във всяко едно отношение, господарят на времето и кармата Сатурн дойде време да напусне най-комфортния си и уютен дом в знак Козирог и да се захване с нови задачи в дома на знак Водолей. Неговото гостуване в знак Водолей ще започне на 17-и декември в 8:14 часа и ще продължи до 7-и март 2023 година.

Природата на планетата Сатурн се отличава със строгост, мъдрост и величие. В последните близо 3 години планетата обитаваше собствения си знак Козирог и там се чувстваше изключително добре и комфортно. В това време на мъдрия Сатурн беше позволено да бъде себе си, като имаше правото и възможността да създава правила, структура, да учи, да изисква и да раздава присъди на тези, които не спазват неговите правила. Често срещам мнението, че Сатурн е „лоша планета“ и носи неприятности и тежки периоди в живота ни. За мен истината е друга. Сатурн е планета учител, който преминава през знак в период между 2,5-3 години и там, където преминава през картата на всеки човек, изисква от него да полага грижи за тази сфера чрез работа, грижи, отдаденост и мотивация.

Сатурн представлява връзката ни със старото и това, с което сме свързани. Той не обича промените, новостите и експериментите, които го отдалечават от това, с което е свикнал да живее.

Е, предстои му да промени своята гледна точка, защото в новия дом на знак Водолей ще трябва да остави товара си и миналите модели на поведение пред вратата. Сатурн е старият управител на знак Водолей и в действителност няма да се чувства толкова зле в неговите покои.

Домът на знак Водолей е просторен и необикновен. Тук липсват старите тежки мебели, дебелите персийски килими и плътните завеси. Знак Водолей се свързва с всичко ново, фантастично, различно и необикновено.

Сатурн ще бъде принуден да остави тежките обувки на прага и да ги замени с леки и удобни чепици, носещи му повече лекота и свободен дух. В този период пред него и хората стои предизвикателството да загърбят и променят старите модели на поведение и навици. Въпреки консервативната си природа, Сатурн във Водолей има волята да погледне по нов начин бъдещето си. Това обстоятелство дава възможност на хората да приемат промените, новостите и да загърбят навици и форми на живот. Дойде времето, в което ще ни бъде по-лесно да слагаме точка и да започваме да пишем на нов ред. Ще имаме повече приемане на всичко ново и необикновено до сега в ежедневието ни. Ще имаме повече вяра и надежда, че правилата на Сатурн ще ни донесат неизбежно все някога повече свобода и независимост. Ще имаме повече време да помислим за талантите си, да намерим своите нови хоризонти и възможности. Под Водолей са свободните професии, новите технологии, рекламата и иновациите във всяко едно отношение. Сега е времето да помислите по какъв начин може да превърнете скучното си ежедневие в приказка.

Сатурн в знак Козирог съхранява традицията, но не забравяйте, че в знак Водолей има способността да намира нова структура и да планува един нов свят и начин на живот, който е време да бъде открит.

На 21-ви декември Сатурн ще бъде догонен от своя приятел от дома на знак Козирог Юпитер. Двете най-силни и в същото време противоположни планети ще обединят за пореден път тази година гледни точки, сили и енергия да сложат началото на една нова епоха, свързана със знак Водолей. Събитието ще се случи в 0 градус на знак Водолей и ще постави началото на нов свят, в който промяната е задължителна и неизбежна.

До 16-и март 2021 година Сатурн ще прави напрегнат аспект с планетата на иновациите Уран. Този сблъсък ще наложи ревизия на гледната ни точка и плановете, които смятаме да наложим. Сатурн ще ни дава сили и увереност да променяме, но Уран ще подлага на изпитания новите ни идеи. Времето до тогава е подходящо да анализираме добре собствения си потенциал, да подредим новите си цели по приоритет и да бъдем уверени в създадената стратегия. Промените ще бъдат успешни, ако се случват бавно и последователно. Не бързайте и не се ядосвайте, ако нещо не се получава бързо и веднага. Ако нещо е ценно и правилно, то ще оцелее въпреки всички възможни бури.

Бъдете здрави, последователни, мъдри, упорити и уверени в себе си!

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият фамозно приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват.
Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X