Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Скорпион – време за желания

Предстои разтърсващото и обновяващо новолуние в знак Скорпион, което ще се случи на 15-и ноември (неделя), в 7:06 часа, на 23 градуса в знака.
Фазата, в която двете небесни тела Луна и Слънце застават едно до друго и сливат енергията си, се нарича новолуние. Тогава настъпва този магически момент, в който нашите желания имат най-голяма сила да се сбъдват.

За мен това новолуние е най-силното от гледна точка на обновяващото и трансформиращо си въздействие. Знак Скорпион събира в себе си силата на смъртта, трансформацията и раждането на нещо ново. Чрез този процес това новолуние ще ни даде възможност за тотална промяна чрез разделяне на духовно и материално ниво с мисли, идеи, хора, навици, начин на живот, задължения, отговорности и решения.
Под знак Скорпион са темите, свързани с тайните, трансформациите, смъртта, секса, инвестициите, наследствата, чуждите пари и собствените ни страхове. В царството на Скорпиона може да търсим онази мощна сила, която да преобрази до неузнаваемост нашите мисли и чувства. Сега може да си пожелаем сбогуване с миналото, старите модели на поведение и мисли, които сме приемали като непоправима
част от характера си.

Новолунието ще бъде подкрепено от положителни аспекти с планетите Юпитер, Плутон, Нептун и Сатурн. Мистичният Нептун ще ни даде възможност да усетим какво точно имаме нужда да променим и да пожелаем отново. Юпитер ще ни вдъхне оптимизъм и надежда, която ще разтопи всяко съмнение и недоверие. Плутон с нетърпение ще очаква нашите мисли, които с намигване да превърне в реалност. И последно, Сатурн ще ни мотивира да го направим, да тръгнем, да затворим една врата и да потърсим друг вход, да скочим и да повярваме в нас и в по-доброто утре.

Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на новолунието. Изберете обръщението, което най-много усещате като свое. Например: Желая; Пожелавам си; Моля; Искам да сбъдна. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот.

Ето някои примерни формулировки според американската астроложка Жан Спилър:

- Искам да усещам правилно нуждите на човека до мен.
- Желая да има много чар и магнетизъм в отношенията ми с другите.
- Моля за положителна трансформация, която да настъпи в ситуацията с…
- Желая с лекота да пусна миналото да си отиде в ситуацията с…/свързана с моето детство, брак, отношения с…
- Желая смело да прегърна промените в областите…
- Желая с лекота да възстановя отношенията си с…, до степен на взаимопомощ, уважение и подкрепа.
- Искам тотално да се освободя от обсебванията си и пристрастяванията по отношение на…
- Желая с лекота да предприемам рискове, които да водят до нови усещания за моята сила и способности.
- Моля страхът от обвързване тотално да се изчисти от мен.
- Желая с лекота да използвам пълния си потенциал и сила, за да се освободя от дълговете си по щастлив начин.
- Искам с лекота да ми се появят правилните идеи как да получа парите си от хората, които ми ги дължат.
- Желая тотално да се освободя от страха от изоставяне, ревността, гордостта, обидата, вината, самообвинението, осъждането.
- Моля с лекота да кандидатствам и получа заем за…, който да е в най-добър мой интерес.

В помощ на здравето ни това новолуние ще помогне за лечение на органите, управлявани от знак Скорпион - пикочен мехур, дебело черво, анус, сексуални органи и болести.

- Моля с лекота да привлека, разпозная и работя с правилните лечители, които да възстановят здравето ми в областите… (управлявани от Скорпион).

Най-силно и ползотворно събитието ще бъде усетено от самите Скорпиони, Раците и Рибите, както и родените с асцендент Скорпион.
С енергията на Скорпион се учим да се свързваме с душата си. А това е пътят чрез нас към широкия свят.
Успех на всички!

Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X