Напишете дума/думи за търсене

Меркурий в Риби – ползвайте интуицията си

На 16-и март планетата на комуникациите Меркурий навлиза в знак Риби и ще остане в неговия уютен дом до 4-ти април.
Предстои история, трудна за разказване и лесна за усещане. Комуникацията ще има силна подкрепа от чувства, емоции и интуиция.

Меркурий ни помага да общуваме, да споделяме и да приемаме информация съвсем практично и основно базирано на факти. Времето до неговото излизане от знака ще ни донесе като пролетен полъх повече усещания, топлина и комфорт. Свикнали да събираме факти и да търсим истината, сега тя ще идва при нас без условия, форма и цвят. Ще се промъква в съзнанието ни чиста, ясна и истинска. Вълнуващо е и няма смисъл и нужда да се противопоставяме на чистата енергия, която сме свикнали да структурираме.

Сега той ще има време за възстановяване и почивка в един по-духовен и красив свят. Това ще донесе на хората желание за духовно извисяване и поглед на живота от гледната точка на онази сила, която движи света извън нас и нашите усилия. Съчетанието между Меркурий и Нептун, или знак Риби, ражда голямата илюзия, подплатена с безброй мечти, розови планове и усещания, които имат вероятността да стигнат далеч от реалността.

Ще бъде добре да успеем в този период да вземем от гостуването на Меркурий в знак Риби интуицията и да я използваме в реализиране на реални планове и цели. Меркурий тук ще отвори много затворени врати, за които до момента не сме разполагали с ключ да отворим. Ще стигнем до отговорите си, без да полагаме усилия за това. Трябва да осъзнаем ресурсите, които ни носи тази комбинация. Нека сега повече от всякога се вслушаме в тишината, която сега ще ни говори. Не си позволявайте и не се изкушавайте да останете в света на мечтите и илюзиите, които в края на периода ще изчезнат от хоризонта ни. Наученото, усетеното и видяното сега запазете за себе си и използвайте градивно и пълноценно в бъдеще.

Бъдете здрави и благословени!
Венета 

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X