Напишете дума/думи за търсене

Пълнолуние в Дева – освобождаване от излишни емоционални товари

На 27-и февруари (събота), в 10:17 часа, ще се случи пълнолуние, на 8 градуса в земния знак Дева.

Пълнолунието е лунна фаза, в която Земята се намира между Слънцето и Луната, или двете небесни тела се намират едно срещу друго. Това е етапът, когато ние, хората, трябва да осмислим ценностите, които отговарят на оста, която засяга пълнолунието. Оста Дева-Риби е подвижна и говори от една страна за практичните неща от нашето ежедневие, отговорността ни към работата, здравето и нагласата ни да бъдем полезни на обществото. От друга страна, знак Риби ни извежда извън границите на средата около нас и задълженията. С енергията на знак Риби се учим да излизаме от материята и границите на понятното.

Планетата на новото и революционното Уран ще бъде жокер и на двете небесни тела. Ще ги подкрепя по различен начин, но и да двете ще дава смелост, решителност и желание за промяна. Слънцето в компанията на Венера ще ни дава спокойствие, вътрешна хармония и убеденост, че сме там, където трябва. Луната, единствено подкрепена от Уран, отдадена на неговите съвети, ще се страхува да не загуби контрол и влияние върху нещата, които е свикнала да държи под око. И все пак е време за баланс.

Слънцето в знак Риби ни учи да усещаме и да се спасяваме с повече духовна нагласа, милосърдие и приемане на ситуациите, които ни заобикалят. Луната в знак Дева ни дава възможност да оценим с малко повече егоизъм това, което правим. Дали то не е донякъде излишно за нас и дали няма да е по-добре да се освободим от ненужните ангажименти, които е много възможно сами да сме поели без особена необходимост?
Помислете за рутината, в която всеки един от нас е потънал. Замислете се, че така нареченото ежедневие ни предоставя много повече възможности, отколкото ние си позволяваме да използваме. Дали потънали в работа и ежедневни грижи, не е по-добре да помислим за душата си? Тя оцелява, но това съвсем не е достатъчно, за да се чувстваме добре и да бъдем удовлетворени от живота си. Нека тези дни помислим за нашия вътрешен свят с всичките му истински желания за мир, спокойствие и топлина. Това пълнолуние е подходящо да помислим върху начина си на хранене, диета и хигиенни навици. Анализирайте тези сфери и променете отношението си към тях, ако има нужда.

Ден преди пълнолунието и два дни след него е подходящ период за размисъл и освобождаване от ненужни притеснения, излишни емоционални товари и напразно безпокойство. Освободете се от това което ви тежи!

Времето на Пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма. Благоприятни са аеробните спортове и тези на открито.

Операции не се препоръчват! Усвояването на лекарства е много по-ефективно!

Успех на всички!
С обич, 
Венета 

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият фамозно приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват.

Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X