Напишете дума/думи за търсене

Любовен хороскоп за 2021-ва – първа част

Любовта, емоционалната близост и стабилните взаимоотношения са жизненоважни компоненти на здравословния живот. И истината е, че нашите звезди оказват голямо влияние върху нашия любовен живот и романтичните връзки. Този любовен хороскоп предлага кратко обобщение на предизвикателствата и успехите, които може да очаквате в романтичния си живот, през тази година.

Овен

2021-ва ще бъде година от голямо значение в любовния ви живот. Тя ще започне с положителна нотка и ще споделите някои незабравими моменти с партньора си, наслаждавайки се на дълбоко чувство на емоционално благополучие и безопасност. Трябва да си дадете достатъчно време и пространство и връзката ви със сигурност ще процъфти. Вашата половинка ще направи опит да бъде по-откровена с вас по отношение на мненията и мислите си, така че бъдете възможно най-разбиращи. Опитайте се да избягвате ядосаните и разгорещени разговори.

Времето между април и септември ще донесе на вашия любовен живот благоприятност и сияние. Планетите ще бъдат във ваша полза, така че много двойки може да счетат, че това е благоприятно време за връзване, докато хората, които не са обвързани, могат да срещнат някой специален.

От септември до ноември може да има някои сложности във връзката ви поради неблагоприятни планетарни условия. Това ще бъде изпитателен период, така че трябва да имате търпение и вяра. Избягвайте излишните обвинения и се съсредоточете върху укрепването на връзката си с партньора си. След тази фаза отношенията ви ще се подобрят и ще се наслаждавате на много приятни изненади.

Телец

2021 г. ще бъде средна по отношение на любовта, но ще имате възможност да укрепите връзката си с партньора си. Ще оценявате компанията на другия повече от всякога и ще планирате пътуванията си заедно. Вашата финансова стабилност ви позволява да поглезите любимия човек с подаръци и други жестове, които той харесва.

Може да се сблъскате с предизвикателства и аргументи поради липса на съвместимост и противоречиви възгледи. По време на такива фази трябва да работите за подобряване на взаимното доверие и разбиране. Обяснете на половинката си важността на присъствие й и колко силни са вашите емоции спрямо нея. До средата на годината ще се радвате на по-спокойно вътрешно състояние и ще се чувствате по-удовлетворени, преодолявайки негативното мислене от миналото.

Месеците май и септември ще бъдат много благоприятни за вас и партньора ви.
За някои представители на този знак това може да е година на промяна, в която те ще решават да променят външния си вид, за да привлекат нов партньор. Други ще се съсредоточат върху съживяването на съществуващите си отношения.

Близнаци

2021 г. ще ви даде смесени резултати във вашите романтични отношения.
Тези, които са в сериозна връзка, ще се чувстват по-близки с партньора си и любовта между тях ще процъфтява. От друга страна, тези, които все още не са се ангажирали на по-дълбоко ниво, ще имат трудности с партньора си. Вашата връзка ще бъде проблематична с много конфликти и сложности. Най-добре е да избягвате срещите и разговорите по време на такива фази, за да сведете до минимум напрежението.
Според планетарните движения времето между средата на януари до април е благодат за вашите отношения, когато романтиката и привързаността ще бъдат в най-високата си точка.


Рак
Романтичният ви живот ще премине през възходи и падения, но началото на годината ще бъде запомнящо се.
Ракът е най-емоционалният и сантиментален зодиакален знак. Месец февруари ще бъде изключително романтичен за вас. Всъщност вашето благоприятно време ще продължи до средата на април. Романтиката и любовта ще бъдат на върха. И двамата с партньора си ще бъдете вглъбени един в друг, ще прекарвате всяка секунда заедно и ще бъде невъзможно да стоите далеч от любимия. Ще го обсипвате с обич и нежност и той ще ви отвръща с еднаква топлина и любов.

Месеците август и септември изглеждат обещаващи за вашия любовен живот. След това промените в планетите ще направят времето стресиращо и тревожно за връзката ви. Трябва да положите усилия, за да поддържате нещата плавни.

Лъв
Вашият любовен хороскоп казва, че ще успеете в сърдечните въпроси. Въпреки многото конфликти, които ви очакват, като цяло годината ще бъде щастлива за връзката. Тези, които мислят за брак, има шанс да минат под венчило към края на годината.

2021-ва е благоприятна за изследване на нови комуникационни канали с любимия човек. Ще има много възможности да овкусите романтиката във вашата връзка и да внесете повече забавление и приключения в динамиката на отношенията си.

Очаквайте да се влюбите неочаквано. Любовта ще разцъфва на места, които най-малко сте очаквали. Приятелските отношения на работното място могат изведнъж да претърпят романтичен обрат и това може трайно да промени живота ви.
В периода между април и септември връзката ви ще премине през няколко предизвикателства. Трудно ще установите своето пространство в сърцето на партньора си и ще трябва да го убедите в чувствата си. Освен това хората около вас може да се противопоставят на отношенията ви, но вие отстоявайте позицията си докрай.

Дева

За Девите 2021 г. ще донесе смесени резултати в техния любовен живот.
Поради планетарните преходи представителите на знака, които нямат връзка, вероятно ще почукат на някой специален. Желанието ви да имате интимни отношения ще се засили тази година. Шансовете са, че ще развиете специална връзка и с течение на времето отсрещният ще стане много близък с вас.

Сатурн присъства, следователно очаквайте любовният ви живот да премине през изпитателен период. Само ако сте верни на чувствата си, любовта ви ще продължи, в противен случай връзката ви може дори да достигне етап на раздяла.

Поради присъствието на планетата Венера може да се включите в голям и вреден спор с партньора си. Избягвайте да участвате в дебати с него през юни и юли, а също и през декември. Май и октомври са най-подходящи за общуване с партньора. От средата на януари до края на февруари е подходящо време връзката да напредне и да засили чувствата на привързаност и доверие. Може дори да планирате пътуване с партньора си през това време.

към втора част

Астрологът Венета Матева: Предстои една по-лека година за тези, които освободят ръцете си от старото

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X