Напишете дума/думи за търсене

Любовен хороскоп за 2021 - втора част

Везни

Любовният ви сектор ще бъде много стабилен и пълен с изненади през първите месеци на 2021 г. През този период зодията ви попада под влиянието на Нептун, който иначе няма добра репутация, но в случай на любов и връзки, това гарантира истински и честен ангажимент. Онези от вас, които искат да се установят и да формират стабилна, дългосрочна връзка, няма да бъдат разочаровани.

Началото на 2021–ва е идеална за сгодяване или възстановяване на стара връзка. Астралният климат ще възроди любовта между двойките. Ще се насладите на качествени моменти с партньора си и ще укрепите отношенията си. А необвързаните Везни ще изживеят неочаквана романтика - любов от пръв поглед, интимност на непознати места и много други приключения. Шансовете да се срещнете със сродната си душа също са доста високи.

Някои от най-добрите месеци за вас и партньора ви ще бъдат януари-февруари, особено Свети Валентин, май-юли и декември. През тези периоди вие ще подкрепяте начинанията на другия. Очаквайте положителни промени и динамика, може би нова работа, която ще има положителен ефект върху връзката. Вашият любим ще донесе късмет и повече просперитет във вашия дом.

Скорпион
През 2021 г. вашият любовен живот ще бъде пълен с върхове и падения. Ще изпитате повече жизненост и романтика във връзката си. От друга страна, отношенията ви ще преминат през стресови периоди, когато на партньора ви ще му бъде трудно да се разбира и общува с вас. Въпреки че сте романтичен човек, любимият ще се бори да се справи с вашите промени в настроението и импулсивни реакции. Тези проблеми могат да се увеличат и да доведат до големи пропуски в комуникацията, които ще създадат повече дистанция помежду ви.

Благоприятното положение на Сатурн гарантира задълбочаване на любовта и доверието между двойките. Това от своя страна ще ви помогне да поддържате връзката си.
Периодът между април и септември изисква да бъдете по-предпазливи, защото внезапно ще се отдалечите. Може би вашият любим ще трябва да отсъства по работа. От решаващо значение е да се поддържа здравословно общуване.

Ако имате планове да сключите брак, времето между март и април и след това отново от септември до ноември е благоприятно за обвързване от такъв характер. 2021 г. също е много обещаваща за бизнес начинания с вашия партньор.

Стрелец

За Стрелеца любовният живот ще бъде емоционално пътуване през 2021 г. Влюбените Стрелци ще преминат през много промени в своите връзки.
В началото на годината Стрелците ще се привържат много емоционално към половинката си. Това може да претърпи отрицателен обрат, ако лесно се обидите за поведението на партньора си и се разстроите. Това не е добре за отношенията ви и може да ги отслаби. Най-добре е да сте максимално спокойни и просто да оставите негативното време да мине.

Опитайте се да проявявате разбиране към партньора си и да поддържате взаимно уважение. Особено през март бъдете внимателни и се опитвайте да не допускате конфликти.
Позицията на Марс ще донесе повече страст и интензивност в живота ви, което ако се канализира във връзката ви, може да засили интимността между вас и партньора ви.

Времето около деня на влюбените през февруари ще бъде романтично и страстно. Ще получите много възможности да прекарате любовно време заедно. Трябва да използвате това време, за да изразите чувствата си към любимия.
Месеците април, юли и септември ще бъдат чудесни за подмладяване на любовния ви живот.
Тези, които искат да вдигнат сватба с любовта на живота ви, последните месеци от годината са благоприятни.


Козирог

Любовният хороскоп за Козирог е положително и радостно пътуване през 2021 г. Той ще бъде изпълнен с щастие и просперитет още в началото на годината. Благоприятните позиции на Юпитер и Сатурн гарантират, че сте грижовни и състрадателни към партньора си, а също така и по-правдиви, честни и дисциплинирани във връзката си. И двамата ще се радвате на нежност, както и на страст.

Очаквайте весели времена и щастливи изненади в отношенията си от самото начало на годината. Трябва да използвате това благодатно време, за да накарате своя любим да се влюби още повече във вас. Планетарните позиции показват, че тази година може да имате интензивна връзка с партньора си. Така че полагайте усилия, за да впечатлите този, който харесвате, и със сигурност ще бъдете възнаградени.

Месеците януари, февруари, април, май, септември и ноември са блажени времена за вас и вашия партньор.
Внимавайте с конфликтите в средата на годината.

Водолей
През 2021 г. любовният ви живот ще бъде прогресивен и връзките ще бъдат укрепени. Планетарните позиции са добри, осигурявайки романтичен и еуфоричен любовен живот. И двамата ще се радвате на дълги разговори и взаимно привличане. Дълбоките, интимни дискусии допълнително ще засилят любовта и привързаността между двамата.

Тази година вашият романтичен живот ще бъде спокоен и изпълнен със сладки разговори и забавни излети. На вашия партньор може да се наложи да пътува по важна работа в началото на годината. Няма защо да се страхувате от разстоянието - просто отделете малко време за разговори всеки ден.

Риби

За състрадателните и интуитивни Риби любовен живот ще бъде изпълнен със задоволства, както и с разочарования през 2021 г. Това се дължи на противоположните влияния на Сатурн и Юпитер. Сатурн е позициониран да създава проблеми в интимното ви битие, докато Юпитер укрепва връзката ви с любимия. Така тази година ще донесе равни части добри и лоши времена в романтичния ви живот. Това означава, че трябва да положите някакви усилия, ако искате връзката ви да процъфти. Добрата новина е, че партньорът ви ще ви подкрепя през всички проблемни фази.

Времето между януари и април е добро и може да даде ползотворни резултати за Рибите, които търсят сериозен партньор.
Времето между юни и ноември обаче увеличава шансовете за конфликти с партньора, затова през това време се въоръжете с търпение и избягвайте разгорещени дебати.
Декември ще бъде изпълнен с любов, с планове за пътуване до далечни дестинации.

Зодии, създадени една за друга

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X