Напишете дума/думи за търсене

Луна в Козирог – сложете картите на масата

На 7-и февруари, в 22:51 ч., Луната навлиза в знак Козирог и ще остане в неговия добре подреден и организиран дом до 3:20 ч. на 10-и февруари.

Сякаш подготвяща се за отговорния понеделник, Луната бърза още в края на неделния ден да се потопи в сериозната енергия на знак Козирог.
Предстои време за повече планове, структура, подреденост, перфекционизъм, строгост и ред. Смятам, че енергията на знак Козирог е най-подходяща за началото на работната седмица, защото тя е тази, която може най-бързо и отговорно да събере разпилените безгрижни мигове от последните два дни и да ги превърне в сили, мотивация, чувство за отговорност и желания за успех.

Не се притеснявайте, ако ви липсва ентусиазъм, воля и инат в последно време. Сега ще посрещнете целите и задачите с усмивка и лекота. Ще се радвате на сили и желание да докажете уменията си работното място. Няма да ви липсва кураж да преследвате планове и да спазвате срокове. В професионален план използвайте тази енергия да финализирате важни проекти, за които нещичко не ви е достигало. Проведете разговори с партньори и шефове. Поискайте развитие, израстване и повишение. Не влизайте в нови бизнес отношения поради фазата на ретрограден Меркурий.

В интимен план е хубаво да сложите картите си на масата и да обсъдите с партньора си случващото се с факти и доказателства. Бъдете честни и открити. Споделете това, което ви тревожи, като проявите разбиране и подкрепа към другата гледна точка. В личен план енергията на Луната в знак Козирог е студена, хладна и дистанцирана. Използвайте рамката и да подредите мислите си, но не оставяйте на студенината да ви отдалечава един от друг. Провирайте я, като я разтопите с топлина, съчувствие и разбиране.

Подкрепа Луната тези дни ще има от Марс, Уран и Плутон. Ще имате увереност, нови идеи, планове и идеи как да продължите напред.
Луната е без курс от 4:21 на 9-и февруари, до 3:20 на 10-и февруари. Избягвайте провеждането на важни срещи, в които търсите решение и яснота. В този период не започвайте нови дела, защото е вероятно те да нямат търсеното развитие. Времето е подходящо да съобщите новина, която искате да бъде приета леко и без последствия.

Най-позната в тези дни ще е енергията за земните знаци - Козирог, Дева и Телец. Те могат да се впуснат в нови предизвикателства и да грабнат нови възможности.
Подкрепа в делата могат да очакват Скорпионите и Рибите.
Повече трудности ще имат представителите на знаците Рак, Овен и Везни. Те трябва да бъдат по-търпеливи, последователни и упорити.
През това време е ефективно лечението в областта на стомаха, коремната кухина, диафрагмата, гръдния кош, млечните жлези, задстомашната жлеза, жлъчния мехур и лимфната система.

В тези дни съветвам да не се започва хирургична намеса на краката в областта на коленните стави, сухожилията и зъбите. Не забравяйте, че Меркурий е ретрограден и операциите не са препоръчителни!

Желая ви пъстри и хармонични дни!
Венета

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият фамозно приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват.

Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X