Напишете дума/думи за търсене

Венера в Риби – засилване на любовната интуиция

На 25-и февруари планетата на любовта и хармонията Венера ще започне своето пътешествие през знак Риби, което ще продължи до 21-ви март.

Излизайки от страната на чудесата в знак Водолей, Венера ще премине в прегръдките на нежния знак Риби. Тук ѝ предстои ново пътуване, носещо повече топлина уют, спокойствие и търсене на разбиране.
Знак Риби отговаря за нашата емоционалност, мечти, илюзии, заблуди, влюбчивост, състрадателност и романтични връзки. Той владее висшата енергия и безусловна любов, която човек трябва да постигне в живота си чрез осъзнаване, разбиране, приемане и духовна зрялост.

Докоснати от Венера, тези сфери засилват своята най-женствена и нежна проява. Чувства се засилена интуиция, желание за творчество, чувство за вътрешен мир и хармония. Емоционалните преживявания рязко се увеличават. Нараства душевната ранимост и емоционална нестабилност. Интуицията, особено в областта на чувствата и любовните взаимоотношения, значимо ще се усеща, спокойно може да й се доверите. Внимавайте да не „зациклите“ в емоционалните си и любовни проблеми. Има опасност да идеализирате своя любим, трудно ще го виждате в реалната му светлина. Ако все пак решите да отдадете тази енергия на труд и работа, нека тя през следващия месец да бъде най-доброто от вашето творчество. Бъдете креативни, свободни и направете това, което сте отлагали дълго време.

До 3-ти март приятелска подкрепа Венера ще има от Уран и Слънцето. Това ще внесе в живота ни желание за бързо развитие на дела, споделяне, разбиране и разгръщане на таланти. Периодът е подходящ за открити разговори с партньора, споделяне на чувства и търсене на решения по отлагани лични въпроси. Освободете се от страховете си и бъдете искрени със себе си и човека до вас. Обмислете заедно плановете си и поправете замитаните под килима до момента грешки.
Време е да обърнете внимание на онези занимания, които ви правят щастливи и значими. Подновете старите си хобита или потърсете нови такива.

Между 10-и и 14-и март Венера ще бъде в компанията на планетата Нептун, която е вероятно да идеализира или заблуди нашите представи за хармония, любов и разбирателство. В този период не взимайте важни лични решения, защото е възможно да бъдете запленени от силни емоции и липса на реална преценка за обстоятелствата. В бизнес план проявете търпение, бъдете внимателни към детайлите и не вярвайте на думите, които не са подплатени от факти.

Между 15-и и 19-и март Плутон ще има разговор с Венера, който обещава съдружие в бизнес и личен план. Дните са подходящи за инвестиране, финализиране на ключови сделки и откриване на нови възможности. В личен план са възможни желания за контрол, манипулация, силни емоции и потъване в спомени. Оставете миналото зад гърба си и позволете на новите нежност, страст и надежда да почукат на вратата ви.

Най-много лекота и лично удовлетворение ще имат представителите на водните знаци – Риби, Скорпион и Рак, както и представителите на знаците Телец и Козирог.
Повече усилия и търпение в личните отношения трябва да положат родените под знаците Дева, Близнаци и Стрелец.
Бъдете здрави!

С обич,
Венета

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият фамозно приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват.

Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X