Напишете дума/думи за търсене

За кои зодии носи привилегии Слънце в Овен?

На 20-и март Слънцето навлиза в знак Овен и ще остане в неговия дом до 19-и април.

Управляван от планетата Марс, знак Овен се отличава със смелост и предприемчивост. Марс е четвъртата планета от Слънчевата система. Тя носи името на римския бог на войната, чийто щит и копие образуват символа на планетата (>). В митологията на Гърция планетата се изобразява от Арес - бог на войната, син на Зевс и Хера. Изобразяващ и носещ енергията на планетата Марс, знак Овен се характеризира със старта, началото, първичната сила и енергия.

Харесвам енергията на знак Овен, защото тя е онази искра, заряд и пламък, които дават живот, смисъл, развитие и движения в живота ни. Корените на желанието ни да вървим напред, да покоряваме и да успяваме се намират точно тук в най-чистата си и първична форма, без друг мотив, освен утвърждаване на Аз-а.

Овенът е роден водач със силно его и независима природа. Уверен в себе си, енергичен и открит, той обича да щурмува живота и да се бори винаги за успех. Ако няма дипломатични качества, Овенът е индивидуалист, не понася слабостта и трудно признава силата на някой друг. Като кардинален знак е изключително смел и предприемчив. Има заложени лидерски качества и спокойно може да развие собствен бизнес или да се бори за висши ръководни длъжности, където работи. Склонен е да иска всичко веднага и на момента. Хубаво е да приеме, че невинаги всичко зависи от него и да успява да приема философски грешките си. Спортът се препоръчва за всички представители на знака.

Най-привилегировани от новата подредба на планетите ще бъдат представителите на зодиите Овен, Лъв и Стрелец. Хората с асцендент Овен, също ще се радват на прилив на енергия, успех и щастие.
Внимателни и повече отдадени на почивка съветвам да бъдат представителите на знак Везни, Рак и Козирог.

Нека си пожелаем Слънцето в този кардинален и огнен знак да ни донесе добри новини, бодрост, здраве, позитивни мисли и нов старт в един здрав и изпълнен с хармония свят.

С обич,
Венета

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X