Напишете дума/думи за търсене

Меркурий в Овен - бързайте бавно

На 4-ти април планетата на комуникациите Меркурий ще навлезе в знак Овен и ще остане в неговото царство до 19-и април.

През последния месец Меркурий мързеливо и релаксиращо пребиваваше в знак Риби, подкрепен от силна интуиция, дълбоки емоции, мисли и анализи. Гостуването му тук изрови стари чувства, които сме смятали за дълбоко замразени и пакетирани дълбоко в душата ни. Извади спомени, усещания и мисли, които всеки имаше право да реставрира разумно и мъдро в настоящето.

Сега, пълен с енергия и желания за действие, Меркурий се отправя по нов път в знак Овен, носещ сигурност, увереност и желания за изява. В знак Овен Меркурий ще премине по-бързо от обичайното си пребиваване от един месец през знак. Мм, да! Тук е горещо, а природата на знак Овен изисква хъс, активност, действие, темпо и адреналин. Будният младеж го очаква активна работа.

Новата позиция на Меркурий ще внесе видимо и осезаемо раздвижване във всички сфери, свързани с комуникацията, преноса на информация, контактите и ученето. Възможно е да получите обаждания от дълго чакани хора и места. Очаквайте неочаквани контакти, запознанства, срещи и форми на общуване. Ще се раздвижат плановете ни и ще се появят нови възможности. Меркурий в Овен ще ни активира да търсим информация и начини да продължим отношенията си в личен и професионален план.

В периода на Меркурий в Овен бъдете внимателни в общуването, като се стремите да не обиждате и наранявате никого. Не взимайте прибързани решения и не споделяйте плановете си. Бъдете внимателни при шофиране и колоездене. Има вероятност да натискаме педала на газта повече от необходимото, защото ще търсим адреналин и скорост, която няма да ни донесе необходимите резултати. Лесно е да говоря за баланс, но все пак е необходимо да обърна внимание на факта, че той е жизнено важен за всички нас. Бързайте бавно и се опитайте да обмисляте всеки предстоящ разговор и среща предварително.
Напрегнатият аспект с Плутон ще изиска точно това от нас.

Подкрепящият аспект на Меркурий и Марс ще ни кара, сякаш изостанали със задачите си, да гоним сроковете на всяка цена. Подкрепящият аспект на Меркурий със Сатурн и Юпитер ще ни дава нужната информация и идеи, но не забравяйте, че за важните, големи и хубави неща трябва време. Дайте го на себе си и на другите и си позволете повече разбиране и увереност в собствените сили и възможности.

Използвайте потенциала на Меркурий в Овен градивно, мъдро и даряващо на себе си и другите единствено щастие и комфорт.

Лекота и лично удовлетворение най-много ще имат представителите на огнените знаци - Овен, Лъв и Стрелец.

Водолеите и Близнаците могат да очакват раздвижване в делата и плановете.

Везните, Раците и Козирозите съветвам да бъдат предпазливи в преговори. Времето е подходящо за оттегляне от важни ангажименти и позволяване на повече почивка.

За Телците е хубав период да направят планове и да започват дълго отлагани дела.

Скорпионите ще се радват на късмет и реализирани планове.
Девите и Рибите ще се радват на спокойствие и хармония в личен и професионален план.

Хубав, спокоен и успешен период на всички!
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X