Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Овен - време за сбъдване на сакрални желания

Предстои основополагащото новолуние в знак Овен, което ще се случи на 12-и април (понеделник), в 5:31 часа, на 22 градуса в знака.
Новолунието е фаза, при която Луната застава редом до Слънцето. Единни, подкрепящи се и по-силни от всякога, двете небесни тела в пълно разбирателство очакват нашите най-силни желания и мечти да бъдат споделени с тях.

Тук, на Земята, за нас се отварят нови възможности и трансформираща сила, която кара желанията ни, свързани със сферите, управлявани от знак Овен, да се сбъднат. Знак Овен говори за началото, енергията, желанието, увереността, смелостта, амбицията, страстта, самостоятелността, стабилността, заряда и борбата за живот. Сигурно забелязвате, че всички изброени теми донякъде егоистично описват необходимите ни качества за развитие и оцеляване. Така е! Сега ще имаме възможността да сложим себе си пред всичко. Обикновено, препускайки през живота си, се стараем да бъдем полезни на хората около нас и все по-често забравяме за личните си интереси, удоволствия, влечения и мечти.

Това новолуние ще ни даде възможност да се обърнем към себе си, като си припомним кои сме, какво наистина искаме и към какво се стремим. От друга страна, ще ни даде възможност да поискаме трансформация на качества като егоизъм, агресия, нетърпение и незачитане на чуждото мнение.

Събитието ще среща подкрепа и разбиране от планетите Венера, Юпитер и Марс. Те единодушно ще допълват новолунието с любов, смисъл и късмет да се случват исканите от всеки промени. Чрез напрегнат аспект Плутон ще бъде критичен и ще изисква анализ, вглеждане в детайлите и сериозно отношение към на желанията ни.

Нека сега помислим в дълбочина за произхода на собствените ни страхове и ограничения. Дали в търсене на отговори и решения не забелязваме дребните камъчета, които забавят и спират щастливото ни препускане през живота. Това новолуние ще ни даде сили е енергия да бъдем искрени, силни и мотивирани. Доверете му се!

Желанията до 10 броя се записват с химикал на лист хартия, в тетрадка или тефтер в първите 8 часа след настъпване на новолунието. Изберете обръщението, което най-много усещате като свое. „Желая”, „Пожелавам си”, „Моля”, „Искам да сбъдна”. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Ето някои примерни формулировки на желания според американската астроложка Жан Спилър:

- Искам с лекота да предизвиквам действия по отношение на…
- Моля за повече енергия и жизненост
- Искам успешно ново начало в…
- Искам с лекота да се освободя от всички страхове да бъда пръв
- Искам с лекота да се освободя от навика си да се самоизоставям
- Желая с лекота да се обгръщам със самовнимание и да се обичам
- Искам с лекота да се съобразявам със себе си във всяка ситуация
- Моля с лекота да приема лидерството в моя собствен живот
- Искам да изпитам независимост в отношенията си с…
- Желая с лекота да вземам решения, които са в моя най-добър интерес
- Искам с лекота да поемам тези рискове, които водят до лично израстване и позитивно обновление
- Желая смелостта да бъда себе си
- Искам да бъда изпълнена със сила и стабилност по отношение на…
- Искам напълно да се освободя от егоизма си
- Искам напълно да се освободя от неконструктивната агресия и яд
- Искам да се освободя напълно от нетърпението си

Овен управлява здравето в областите на лицето, главата и зъбите.

- Моля за пълно излекуване в областите, управлявани от Овен,…
- Искам с лекота да разпозная и да започна да работя с правилните лечители по отношение на… и да възстановя здравето си до съвършенство.

Във връзка с енергията на новолунието трябва да знаем, че ден преди новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.

Енергията на новолунието ще бъде усетена най-много от родените във втора и трета декада Овни, Лъвове и Стрелци. Най-подкрепящо събитието ще бъде за родените на 13, 14 и 15 април, август и декември.

Успех на всички!
Бъдете здрави,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X