Напишете дума/думи за търсене

Новолуние и частично слънчево затъмнение – внимавайте какво си пожелавате

На 10-и юни, в 13:53 ч., ще се случи новолунието в знак Близнаци, съпроводено с частично слънчево затъмнение. Събитието ще се случи на 20 градуса в знак Близнаци, в компанията на ретроградния Меркурий.
Случващото се може да приемем за врата, през която трябва да преминем. На 26-и май се случи пълнолунието и лунното затъмнение в знак Стрелец. Оттогава до предстоящата слънчево затъмнение протича периодът на ревизия и освобождаване от вредни и изгубили значимост в живота ни мисли, навици, дейности, хора и обстоятелства. Имате още няколко дни да отдалечите от себе си всичко онова, което забавя развитието ви.

Близнаци на първо място се свързва с мисълта, а тя сама по себе си е в основата на всичко онова, което привличаме, случваме и градим. Чрез нея носим отговорност не само за нас, но и за всичко, до което се докосваме. Мислете за собствения си живот като храм и допускайте в него само чисти мисли, добри дела и хора. Не осъждайте. Не наранявайте. Не пречете. Не поучавайте. Не налагайте мнение. Не променяйте. Всеки има право на своите грешки, избори и решения. Уважете ги и продължете напред. Търсете вашите хора и общувайте с тези, които ви разбират, уважават и подкрепят. Всичко останало освободете и нека то търси собственото си щастие.

Вярвам, че всеки дълбоко в себе си вярва в чудесата. Вярвам, че дори в най-трудните си моменти имаме онази надежда, която ни носи пламъчето да продължим. Вярвам, че това, което мислим, излъчваме и правим, рано или късно ни се връща. Чудесата се отглеждат и техните коренчета се крият в нашия ум, сърце и душа. Те порастват от нашето желание, вяра, постоянство, отдаденост и грижа.

Така както сутрин взимаме душ и търсим освежаване, събуждане и подкрепа за новия ден, така и сега чрез новолунието можем да потърсим подкрепа в новия си път.

Новолунието е този момент, в който звездите ни подкрепят и ни дават възможност това, което истински искаме, да се превърне в реалност. Слънцето и Луната в силна прегръдка сбъдват мечти. Луната прекрасно описва нашите чувства, емоции и надежди. Слънцето е действие, светлина и воля. Чудесата са плод и резултат на тяхното пълно разбирателство и хармония. Имаме на разположение 8 часа след новолунието да засадим и полеем нашите мечти и желания, свързани с темите на знак Близнаци. Те са свързани с начина ни на мислене, самооценка, умение за слушане и говорене, кратки пътувания, общуване, търговия, сръчност и отношенията ни с братята и сестрите.

Събитието се случва в компанията на ретроградния Меркурий. Това ще ни помогне да намираме идеи, мисли и цели, но внимавайте това да не предизвика хаос в главата ви. Отделете си повече време и подредете по приоритет това, което пристига в мислите ви. Решете кое точно ще сложи началото на вашата промяна и отдайте внимание само на него. Поради съвпада на новолунието със затъмнението бъдете внимателни в това, което си пожелавате. То е възможно до голяма степен да опише живота ви години напред. Бъдете искрени към себе си и засадете откровени мисли, доброта, безусловна любов, разбиране и отдаденост.

Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на новолунието. Можете да заместите думата „искам“ с други подобни, които повече ги усещате като свои. Например желая; пожелавам си; моля. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. В една сфера могат да се пожелаят повече от едно желание. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот.

Ето някои примерни формулировки:
- Пожелавам си с лекота да възприемам идеите на другите хора…;
- Искам да развия сръчност в областта на…;
- Искам да имам ясни възгледи за…;
- Желая да се науча да общувам с лекота, без да се страхувам от това как ще ме възприемат другите…;
- Искам с лекота да възприемам гледната точка на другите;
- Искам да подобря връзката си с …;
- Желая да имам възможност да си позволя често кратки пътувания;
- Пожелавам си бързо придобиване на нови знания в областта на…;
- Желая спокойно да развивам таланта си като търговец в …;
- Пожелавам си повече увереност и вяра в себе си.

В областта на здравето Близнаци отговаря за ръцете, китките, раменете, белите дробове, дишането, нервната система.
- Желая да постигна изцеление в областта на…;
- Моля да намеря подходящ лекар, за да се излекувам от…

От новолунието започва първата фаза от месечния ритъм на Луната, която продължава 7 дни след него и е свързана със стихията на Земята. При новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди това небесно събитие и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.

Затъмнението не вреди и не се отразява на всеки. То ще бъде важно и определящо само в съвпад с лични планети и светила в индивидуалната карта. Предлагам информация относно индивидуалното слънце в хороскопа.

Родените между 7-14 февруари, април, юни, август и октомври е време да категорично да прекратят излишни занимания, дела и отношения. Това новолуние ще ви даде възможност чрез новите ви желания и мисли да започнете нов етап от живота си. Ще бъдете готови за това само ако имате достатъчно време и енергия за тях. Направете си място.

Родените между 7-14 март, септември и декември съветвам да приемат спокойно случващото се около тях. Възможно е да изпитвате тревога, тъга и притеснения.

Това новолуние ще ви отвори нови хоризонти, ако си повярвате. Каквото и да ви се случва сега, е за ваше добро. Всичко, което си отива, няма място до вас. Сега е моментът да освободите пространство и посадите това, от което имате нужда.

Успех на всички!
С обич,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X