Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Телец – пожелай си нещо за сбъдване

Предстои новолуние в Телец, което ще се случи на 11-и май (вторник), в 22:00 часа, на 21 градуса в знака.

На енергийно ниво новолунието се случва, когато Луната направи една пълна обиколка на астрологичното колело и застане редом до Слънцето. Тогава настъпва този магически момент, в който енергиите на двете небесни тела се сливат и дават възможност за осъществяване на канал между нас и Вселената, през който желанията ни могат да се превърнат в реалност. Луната с усмивка среща Слънцето, следва топла прегръдка и със съвет и нови послания от Слънцето тя отново тръгва по пътя си.
Тук, на Земята, за нас се отварят нови възможности и трансформираща сила, желанията ни, свързани със сферите, управлявани от знак Телец, да се сбъднат. Това са желания, свързани с материалната стабилност и сигурност, създаване на комфорт и лично удовлетворение, физически комфорт, изграждане на основи, създаване на собствени качества, като упоритост и постоянство.

Новолунието ще получи приятелска подкрепа и казани на ушенце съвети от ретроградния Плутон. А той рядко и с удоволствие общува с някого. Сега, подкрепяйки събитието в Телец, ще ни напомни, че ако искаме нещо ново в живота си, то трябва да му направим място, като премахнем изгубили стойност вещи, отношения и гледни точки.

Често мечтаем за нова работа, професионално израстване и повече доходи, но всеки ден избираме да продължим живота си по стария начин. Чакаме търпеливо някой ден някой да промени нещо вместо нас. Сякаш това ни устройва, защото ни носи ангажираност, някакви доходи и рутина. Сега е моментът да се огледате, изберете план и да действате. Вселената ще подкрепи всяка ваша инициатива. Вярвайте си! Бъдете уверени и се развивайте. Има безброй начини да промените, това което не ви харесва. Търсете ги, защото те вероятно търсят вас точно сега. В личен план със сигурност имаме нужда от повече разбиране, комфорт и топлина. Пожелайте си го сега и му подсигурете място в живота си.

Освободете се от хора с празни обещания, които изпиват времето ви всеки ден, глътка по глътка, с обещанието, че утре всичко ще се промени. Това приказно събитие дава на всеки, който е готов да получи. Този, който има очи да види и ръце да прегърне новите възможности в живота си. Дайте си шанс, време и обич. Заслужавате го!

Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на новолунието. Може да заместите думата „Искам“ с други подобни, които повече ги усещате като свои. Например Желая,
Пожелавам си, Моля. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. В една сфера могат да се пожелаят повече от едно желание. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи.

Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот. Ето някои примерни формулировки според Жан Спилър:

- Искам повече пари, спечелени с радост.

- Моля изцяло да се освободя от всички самосаботажни страхове по отношение на парите.

- Искам да се озова в ситуация, в която лесно да предприема нужните стъпки, за да придобия собствен… /дом, кола и т.н./.

- Желая с лекота да се наслаждавам на удоволствията в живота.

- Желая редовно да преживявам чувство на удовлетвореност от живота.

- Искам с лекота да намирам време за изграждане на солидни основи във всяка сфера от моя живот.

- Искам с търпение и постоянство да вървя стъпка по стъпка напред и постигна целта си да…

- Искам да привлека подходящите условия, хора и възможности, за да се реализирам в...

- Искам с лекота да изразявам мнението си по начин, по който другите да не се отдръпват от мен.

- Искам с лекота да изграждам личните си граници, с което да увелича личната си сила.

- Искам да се освободя от тенденциите да се подценявам и подбивам цената си.

- Моля с лекота да намирам време за готвене и наслаждаване на храната и питиетата.

- Искам с лекота да привлека, разпозная и да започна да работя с
правилните лечители, които да ме излекуват в областта на…

- Искам да привлека правилната информация, която да доведе до тотално излекуване на…

Сега е моментът да поискате изцелени в областта на гърло, щитовидна жлеза, врат, гласови струни.

От новолунието започва първата фаза от месечния ритъм на Луната, който продължава 7 дни след новолунието, свързана със стихията на земята. При новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.

Енергията на новолунието ще бъде усетена най-много от родените във втора и трета декада Телци, Деви и Козирози.

Успех на всички!
Бъдете здрави!
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X